Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-13, 23:05   #847
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw cz. V

Jestem z siebie dumna, przebiegłam dziś 3 kilometry i to w dość dobrym tempie. Wiem, że przy Waszych wynikach to niewiele ale dla mnie to mega postęp. I dodatkowy powód do domu, że biegałam przeziębiona tzn ledwo oddychać mogę taki mam kaszel koszmarny.
No i dziś zrobiłam dobrą rozgrzewkę.

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Ja dziś prawie 20km(zabrakło 600m). Jestem z siebie dumna
Tyle przebiegłaś
Ile Ci to zajmuję?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
I ja zaczynam!

Robię 10 tygodniowy plan biegowy, oby udało sie ukonczyc
Póki co na tapecie 5' marszu, 1' biegu - 5 powtórzeń, dzisiaj na bieżni, wyszło 2,5km,zmachałam się jak kon na westernie, no ale ostatni raz ćwiczyłam coś tak na serio w sumie rowno rok temu (potem ciąża itp )
Kciuki

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość
Flower ja zamierzam sobie kupić takie śmieszne gatki na rower zeby nic nie bolało od końca kwietnia chce 1-2 w tygodniu jeździć rowerem do pracy. Mieszkam w górnej Bawarii wiec do pracy mam godzine jazdy a z pracy na pełnym hamulcu 30min dobry trening bedzie!

Yoolia - dzieki. Byłam u lekarza mam zwolnienie do piątku to sie regeneruje.. Wiec moj bieg w zawodach w niedziele na pewno odpada . Znajde kolejny Załącznik 6354641
Kurde a ja się do tych gaci przekonać nie mogę. Sporo na rowerze jeżdżę, 2 lata temu jeździłam bardzo dużo, d..a bolała jak cholera ale nie wiem jakoś mi głupio w takich gaciach

Apki żadnej nie mam ale planuje sobie coś faktycznie zamontować, tak dla siebie, żeby kontrolować postępy ( jak pobiegnę na jakaś nieznaną trasą i nie będą wiedziała ile to km)

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora