Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-27, 09:36   #962
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Będzie dobrze

W końcu wszystkich marzeń od razu spełnic nie można, prawda?
Najważniejsze, że sie dogadaliście
Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Cieszę się ze porozmawialiście i wyjaśniliscie Rozmowa to podstwa
Miłe sa jego słowa
Wszystko się ułoży trzymam za to kciuki
Dzieki dziewczyny. Bedziemy powoli dochodzić do marzeń.

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
dorinko ja nie wiem co mam Ci napisac, bo chwilami mam wrażenie, że typ synka mamusi zawsze pozostanie synkiem mamusi, bo to kwestia wychowania i wkładanych do głowy latami wzorów, schematów postępowania i różnych stereptypów... których nie wykorzenisz tak ostatecznie, bo to po prostu niemożliwe, jedyne co możesz to resocjalizować I nigdy nie przestawać uczyć...
no właśnie! ja mojego uczyłam wczoraj myć łazienkę wchodzę do łazienki i widzę w wannie wodę a on myje sedes gąbką i płucze ją w tej wodzie i znowu wyciera sedes, umywalkę. mówię mu że mleczko się wylewa bezpośrednio na gąbke lub na powierzchnię, a nie rozcieńcza w wodzie w wannie! no masakra. Wkurzył się i mówi, zę to jego system mycia No tak, ale jak sobie pomyśłałam, ze zaraz mam wejśc do tej wanny to mnie odrzuciło. I już chciałam umyć wannę sama, po nim. A potem mówię- o nie! wyszoruj wannę mleczkiem. I mówię, żeby tak się nie oburzał, ze chcę go tylko nauczyć. A on na to, ze mama go nigdy nie uczyła, że wogóle nie musiał myć łazienki, ani sprzątać...
Ale w końcu umył

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora