|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
Napisane przez TinkerrBell
Wcześniej musiałam myć włosy codziennie. Teraz mogę co 3 dni....co za wygoda....Ale z drugiej strony mam teraz przez sucha skóre łupież więc nie wiem co lepsze:/
Ja włosy rozjaśniam, ale nie żałuję. W takim kolorze czuję się najlepiej o raczej nie przestanę. Jedynie ostatnim razem przyciemnilam górę do koloru odrostow bym nie dostawała nerwicy po 3 tygodniach. Włosy mi teraz szybko rosną.
Co do długości włosów to ja zwykle noszę takie do ramion - nadal można coś wyczarować - jestem mistrzynią w plecieniu dobieranych warkoczy na milion sposobów  w sumie to chyba był mój znak rozpoznawczy w pracy zanim je ścielam za krótko. Na szczęscie już dorastają
Moja Szwagierka mi zawsze przed pracą stawia głowę do czesania i też zawsze robi furorę
Mogłabym cześć panny do ślubu  lubię to robić  może się przekwalifikuje i zamiast skończyć Hr zrobię kwalifikacje z czesania [emoji14]
|
Na suche włosy i łupież polecam physiogel- szampon. W Polsce do kupienia w aptekach za jakie 20pln. Nie uczula i jak na moje skuteczny choć pewnie KWC nie zostanie
|