2007-11-27, 18:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Odcienie różu dla naturalnych blondynek
Wertowałam wyszukiwarke zeby odnaleźć jakąs podpowiedz jaki kolor rózu pasuje do mojego mieszanego typu urody, ale niestety nie znalazłam nic Jestem naturalna blondynką, nie mam wogole piegów, opalam sie na brązowo, mam jasną oprawe oczu. Przegladałam wątek z typami urody i niby pasuje do opisu LATA ale nie we wszystkim i mam od dawna duzy problem z dobraniem odpowiedniego odcienia różu dla mnie.Zazwyczaj kazdy zakup konczyl sie wyrzuceniem piniązków w błoto Źle dobrany roż zazwyczaj wyglada okropnie i smiesznie dlatego moze ktos moglby mi doradzic?
Jakie odcienie rozu sa nalepsze dla blondynek, bez piegów, o raczej jasno bezowej ( nie rozowe czy zoltej ) barwie skory? Gdzies znalazłam na wizazu informacje, ze jasnowlosym dziewczynom dobrze jest w rozu w odcieniu rudosci, ale byla to tylka jakas pojedyncza wypowiedz jednej z wizazanek i nie wiem czy to prawda ?
Nie chcialabym po raz kolejny kupowac rozu i chowac do szafki bo w domku okazuje sie, ze zle w nim wygladam ;-)
Bede wdzieczna za jakies wskazówki
|
|
|