Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-15, 08:11   #553
gingerbre
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing

Cytat:
Napisane przez urshoola Pokaż wiadomość
Odnosnie uprzejmosci w stosunku do kobiet w ciazy...z moich obserwacji wynika, ze przejawem ludzkich odruchow wykazuja sie:
Mlode matki ktore jeszcze pamietaja jak to bylo ciezko
Mezczyzni-niektorzy to wrecz na sile nalegaja jakby sie bali uroku ciazowego rzucanego na kazdego kto nie przepusci
I tyle...mlodziez to tak troche jakby sie bala ciezarowek albo jakby ciezarowka zarazala choroba zalazna a stare baby i panowie w podeszlym wieki to dla mnie totalne zakały w tym temacie. W przychodni ostatnio kolejka do lab jak na Kasprowy i pytam czy ktos bylby uprzejmy na tyle by mnie przepuscic bo na drzwiach widze na rozowo wywalony plakat z kobieta z brzuchem i napis JESLI MOZESZ PRZEPUSC. No i wiecie co...o 2.osoby bylam szybciej niz ze swoja kolejnoscia bo przepuscily mnie jakies 2 nastolatki a reszta emeryci...i oni NIE bo im sie spieszy a ja tylko pobrac krew...
To jest straszne bo ja np. Jak ktos prosi to nie umiem odmowic. Tymbardziej ze widac ze brzuch duzy i musialam stac o czekac na swoja kolej...nikt nie przepusci i miejsca tez nie ustapi. Żenua.
A jeszcze ciekawy temat bo np. W pracy jak w kolejce ktoras z nas widzi zawsze kobiete w ciazy to prosimy PANIA W CIAZY BEZ KOLEJKI i wtedy te babki z dziadkami takie awantury wszczynaja ze ich to nikt nie wola a sa starzy...i z laskami i na nas do okienka i na te dziewczyny. Jedna to sie az poplakala z tego wszystkiego. Ze nie chce juz poza kolejnoscia byc obslugiwana. Skad tyle jadu w tych ludziach no skad...
Ps. Ale.sie rozpisalam...ale emocje mnie poniosly ;-)

Lambadas ty masz na mysli skurcze lydek czy na brzuchu?
Strasznie przykre to
gingerbre jest offline Zgłoś do moderatora