2007-11-27, 23:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Made in Sephora
Cytat:
Napisane przez MagJa
Ten pan zawsze się wczuwa i to baaaardzo, aż za, czasami. Przynajmniej jak czasem mam okazję go poobserwować, to takie wrażenie odnoszę.
Ale fakt faktem, że obaj panowie są bardzo mili
Tylko że jakoś wcale mi próbek chętniej nie dają  Ostatnio kupowałam perfumy dla mamy, poprosiłam o jakieś próbki męskich zapachów, wyższy pan Tomek (obaj to Tomkowie  ) powiedział koleżance, że idzie mi jakieś próbki znaleźć na zapleczu i wrócił z jedną. Dosłownie. Bardzo mnie tym rozczarował 
|
ja anwet sie prosic nie musialam dal dwa zapachy, krem i dwa podklady 
Cytat:
Napisane przez MagJa
W Krakowskiej też lubię jedną babeczkę. Bardzo miła i sympatyczna i do najdrobniejszych zakupów choćby jedną próbkę wrzuci. To miłe 
|
juz sobie jej imie przypomnialam: Maja - taka wysoka, czarna, blada baaaardzo sympatyczna 
Cytat:
Napisane przez MagJa
W Kazimierzu faktycznie totalna olewka, a w Plazie nie bywam w ogóle za często i moooże ze 3 razy w życiu w tamtejszej Sephorze byłam. Jakoś mnie te ich dywany odstraszają
M1 też jakieś nieszczególne i faktycznie mało kto tam chodzi. Na półkach duuuużo staroci leży. Ma to też swoje plusy - jak czegoś nie można znaleźć w centrum, na bank w M1 jeszcze będzie 
|
dywany som fajne ale co mi z dywanow jak 'zawartosc' sklepu byle jaka? do m1 mi baaardzo daleko. kiedys latalam jak postrzelona w poszukiwaniu perfum dla mamy i znalazlam je wlasnie w m1. i dowiedzialam sie, ze sa wycofywane z PL. no ale tam byly. do S. w kazimierzu nie wejde juz w ogole, a jak wejde i zostane potraktowana zlewkowo to chbya sobie z keirownikiem pogadam 
Cytat:
Napisane przez MagJa
Ten Pan tak ma  Ale z tego, co wiem, on jest wizażystą, a przynajmniej często maluje klientki i chyba to lubi.
|
mozliwe, ze on wizazysta bo mial te wszystkie przybory u pasa no i wiedzial z czym sie je moj kolor skory - nie wciskal mi na sile najciemniejszych odcieni i byle jakich kolorow a doradzal cierpliwie i znosil moje marudzenia
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
|
|
|