2016-04-15, 14:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty
Cytat:
Napisane przez marciar7
My ze spaceru na syrenie wracalysmy chyba byla bardzo glodna a ja ani nie miałam gdzie usiadc by nakarmić a pozatym troche za chłodno chyba :-\ znaczy wiaterek jest i balabym sie. ALE darla sie to w domu dalam jej cyca w miedzy czasie podgrzewalam mleko do 'treningu' szkoda mi ze muszę ja tak terroryzowac ale coz.. No i dalam cyca i za chwile myk wyciagam go i wkladam butelke z tym smoczkiem ze szpitala, jest on trochę zakrzywiony i nacisnelam go. I co? Z 10s posokala :-D jaka bylam happy :-D wiecej sie nie udalo ale pierwszy raz sie udało u wypila z 10ml haha :-D moze bedzie lepiej 
|
Super, to już mały sukces 
Cytat:
Napisane przez kaaasi
ile Was dziś będzie ? 
|
Byłyśmy we trzy patologiczne matki Orąbałyśmy po Bavarii na skwerku. Podlazł do nas patrol policyjny Zdziwko na twarzy, matki, wózki i butle w rękach Ale spoko, zobaczyli etykietkę i śmiali sie, że jakoś tam sobie radzimy 
Cytat:
Napisane przez Aninis
Aaaa zapomnialam napisać, że Lilka waży już 4430 g. Od ostatniej wizyty 3 tyg.temu przybrała 510g... wychodzi 170g na tydzien.
Niby ok. Chociaz wolałabym, żeby więcej przybierała i była bardziej papuśna a nie taka drobinka... a ona idzie w długość bardziej.
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.
|
Ale przybiera. Mój pediatra np patrzy tylko na to Mówi, że jak przybiera, choćby nawet mało to już jest oki. Każdy dzieć rośnie swoim tempem i już. I tak jak mówisz, może być dłuższa niż grubsza
|
|
|