Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-15, 14:26   #92
marciar7
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
No i to jux jest sukces

Moja tez się wiła na butli na początku. A ja miałam koszmary ze z glodu mi padnie bo cyc ble butla ble. ..
A teraz jak w zegarku co 4,5 godziny wypija 170 ml

Marcia
Gratuluję zaliczenia semestru
Dzielna babka z ciebie

Wiedzma
Hej kochana
Dziękuję za słowa wsparcia
Mam nadzieje ze dziurki w serduszku saruni się szybko zarosna

Tż rozmawiał w pracy z koreancami o tym co mamy z mala i dali mu zielone światło jak potrzebuje szybciej skończyć lub być później w pracy
Żeby się nie martwił praca bo jedt bardzo dobrym inżynierem i go cenią. Nawet jak będzie częściej wolne brał

Wiec kamień z serca.

My w poniedziałek zaczynamy rehabilitacje. Zapytam tam jak mam x nią w domu ćwiczyć. I będę to robić codziennie.
Dzisiaj mała na brzuszku polezala troszkę bez szelek i nie plakala nawet

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Oo to z Marcia macie wspólny temat
Ooo super z ta praca tz :-D extra ze mia ci polezala

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Super, to już mały sukces

Byłyśmy we trzy patologiczne matki Orąbałyśmy po Bavarii na skwerku. Podlazł do nas patrol policyjny Zdziwko na twarzy, matki, wózki i butle w rękach Ale spoko, zobaczyli etykietkę i śmiali sie, że jakoś tam sobie radzimy

Ale przybiera. Mój pediatra np patrzy tylko na to Mówi, że jak przybiera, choćby nawet mało to już jest oki. Każdy dzieć rośnie swoim tempem i już. I tak jak mówisz, może być dłuższa niż grubsza
Haha dobre :-D