Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-28, 15:48   #1718
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

cześć dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
A tak na poważnie - na zakupy jedzie ( ) i mnie podrzuci przy okazji... Zakupy beze mnie...
ajjjj ze mnie tez zakupocholiczka,nie da się ukryc Niestety funduszy brak, także musze zadowalać się oglądaniem...
mam nadzieje, ze biola dobrze poszla

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Pyszne bezcukrowe cappucino z maszyny
moje ulubione...

Cytat:
Na szczescie za 3 tyg i kawalek Swieta w TV wlasnie leci reklama swiateczna Coca-coli lubie ja
ooo ja też... uwielbiam

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ogólnie to ulubionego nie mam. Ale zazwyczaj jest to carpe 2, obsesja albo afera, ale to zależy w dużej mierze od demokratycznego wyboru osób mi towarzyszących
ooo w carpe 2 byłam w sobotę tam taka fajna muza leciała, stare przeboje etc...Niestety nie było ani kawałka miejsca wolnego, więc potańczyliśmy trochę i poszliśmy w niedzielę znowu tam poszlismy - juz miejsce bylo,tylko muza gorsza...:P ale ogolnie klimat fajny
obsesji nie kojarzę, a do afery nas z braku miejsc nie wpuscili:P

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
bo jak już mam coś kupić to zazwyczaj za chiny nie umiem znaleźć i tylko się wkurzam
haha, mam dokladnie to samo, zreszta pewnie wiekszosc ludu tak ma :P

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
w ogóle to normalnie się zdołowałam dziś, bo święta już tak blisko, prezenty trzeba kupić a nie mam za co teraz mam pusto na koncie, dostanę 200 złotych jak co miesiąc w grudniu i co ja za to kupię przecież nie powiem rodzicom żeby mi wyjątkowo więcej kasy dali bo im prezenty muszę kupić a i żyć za coś trzeba nawet nie chce mi się o tym myśleć, a zdecydowanie powinnam już zacząć

i nawet nie wiem co sama chcę dostać
nooo... ja w grudniu dostane 300 stypy (za trzy miechy na raz) także zawsze coś, poza tym jakies marne oszczednosci na koncie... Mam nadzieje,ze w grudniu podłapię robotę jakąś albo chociaż z korkow cos dojdzie bo inaczej slabiutko...
Mało pomyslow na prezenty dla bliskich, dla siebie tez nie wiem co bym chciala...ech...

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Szczerze to nie poszłam z powodu matematyki... nie miałam zadania, a jak mnie dziś nie ma, to będę "zwolniona" z jutrzejszego...
cwaniara

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Moja siostra znowu nie zdała egzaminu Właśnie ma kompletnego doła i ryczy To już trzecie podejście. Powtarza przedmiot, więc może zdawać jeszcze raz a potem koniec, ale już siły nie ma. Naprawdę cały czas się uczyła. Podziwiam ją za to prawo, bo podczas czytania kodeksu ja już bym poległa na pierwszej stronie Do tego ten test był wielokrotnego wyboru Jak chcecie się wykończyć psychicznie idzcie na prawo. Pocieszam ją, że oprócz niej naprawdę sporo osób nie zdało, no ale co to za pocieszenie
yhhh...moze to jest taki debilny egzaminator ,ktory straszy do ostatniego podejscia,uwala kogo sie da...a juz na ostatnim egzamie przepuszcza wszystkich bo zdażył sie juz wyżyć i zaspokoic zachcianki swojego profesorskiego ego...

Cytat:
ja wlansie zjadlam lunch, TZ przed chwila dzwonil,ze nasz kredyt zostal dzis podpisany wiec mamy lofcik w Zielonej Gorze )
ooo super, gratuluję

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
a ja dzis na wagarach, najpierw zabiegi na noge, potem jazda, teraz praca, apotem psycholog i rajd po sklepach
niby wagary, a taki aktywny dzień...

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
u mnei ogólnie brak funduszy, ide tylko połazić, moze będzie przecena na kurtkę którą sobie wypatrzyłam a mnie na nia nie stac w chwili obecnej i po normalnej cenie...
a jaka to kurtka?

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
taki ładny dzisiaj sen miałam szkoda że jego część nie mogla by być prawdą tak mi było fajnie: 100 minut w "objęciach" takiego jednego kolesia żyć nie umierać - szkoda że tylko we snie
jak mnie denerwuja takie sny...po przebudzeniu oczywiscie :P

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
jak ja chcialabym juz sama na siebei zarabiac rodzice za duzo nei chcą mi dawać pieniędzy na ubrania... a ja niestety mam na ich punkcie bzika
o to tak jak ja... tez bzik, a nie bede ich ciagle prosic...

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Edit: Tak jak obiecałam dodaje listę Światecznych Przebojów
woooooowkongrata , aleś się postarała... teraz tylko0 ściągać i nagrywać świąteczną składankę mp3

heh...a ja jak wyszlam przed 8 tak teraz dopiero wrocilam... zmeczona jak diabli, a jeszcze na 19 umowilam sie z kolezankami na kawuche (cappucino w coffeeheaven, drogie jak jasna cholera,ale taaaaakie pyszne i z taaaaka duza pianka,ze czasem warto sie szarpnac po ciezkim dniu :P). No, a po powrocie musze jeszcze przygotowac sie na zajecia... Pewnie padnę wieczorem totalnie, a jutro pobudka o 6 :P

pozdrawiam Was z całego mojego bolącego gardła

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora