Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
cześć dziewczyny 
Cytat:
Napisane przez Ather
A tak na poważnie - na zakupy jedzie (  ) i mnie podrzuci przy okazji... Zakupy beze mnie...
|
ajjjj ze mnie tez zakupocholiczka,nie da się ukryc Niestety funduszy brak, także musze zadowalać się oglądaniem...
mam nadzieje, ze biola dobrze poszla 
Cytat:
Napisane przez agolek
Pyszne bezcukrowe cappucino z maszyny
|
moje ulubione...
Cytat:
Napisane przez agolek
Na szczescie za 3 tyg i kawalek Swieta  w TV wlasnie leci reklama swiateczna Coca-coli  lubie ja
|
ooo ja też... uwielbiam 
Cytat:
Napisane przez Milka19
Ogólnie to ulubionego nie mam. Ale zazwyczaj jest to carpe 2, obsesja albo afera, ale to zależy w dużej mierze od demokratycznego wyboru osób mi towarzyszących
|
ooo w carpe 2 byłam w sobotę tam taka fajna muza leciała, stare przeboje etc...Niestety nie było ani kawałka miejsca wolnego, więc potańczyliśmy trochę i poszliśmy w niedzielę znowu tam poszlismy - juz miejsce bylo,tylko muza gorsza...:P ale ogolnie klimat fajny
obsesji nie kojarzę, a do afery nas z braku miejsc nie wpuscili:P
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
bo jak już mam coś kupić to zazwyczaj za chiny nie umiem znaleźć i tylko się wkurzam
|
haha, mam dokladnie to samo, zreszta pewnie wiekszosc ludu tak ma :P
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
w ogóle to normalnie się zdołowałam dziś, bo święta już tak blisko, prezenty trzeba kupić a nie mam za co  teraz mam pusto na koncie, dostanę 200 złotych jak co miesiąc w grudniu i co ja za to kupię  przecież nie powiem rodzicom żeby mi wyjątkowo więcej kasy dali bo im prezenty muszę kupić a i żyć za coś trzeba  nawet nie chce mi się o tym myśleć, a zdecydowanie powinnam już zacząć
i nawet nie wiem co sama chcę dostać
|
nooo... ja w grudniu dostane 300 stypy (za trzy miechy na raz) także zawsze coś, poza tym jakies marne oszczednosci na koncie... Mam nadzieje,ze w grudniu podłapię robotę jakąś albo chociaż z korkow cos dojdzie bo inaczej slabiutko...
Mało pomyslow na prezenty dla bliskich, dla siebie tez nie wiem co bym chciala...ech...
Cytat:
Napisane przez Mangolina
Szczerze to nie poszłam z powodu matematyki... nie miałam zadania, a jak mnie dziś nie ma, to będę "zwolniona" z jutrzejszego...
|
cwaniara
yhhh...moze to jest taki debilny egzaminator ,ktory straszy do ostatniego podejscia,uwala kogo sie da...a juz na ostatnim egzamie przepuszcza wszystkich bo zdażył sie juz wyżyć i zaspokoic zachcianki swojego profesorskiego ego...
Cytat:
Napisane przez agolek
ja wlansie zjadlam lunch, TZ przed chwila dzwonil,ze nasz kredyt zostal dzis podpisany wiec mamy lofcik w Zielonej Gorze )
|
ooo super, gratuluję 
Cytat:
Napisane przez agatka-a
a ja dzis na wagarach, najpierw zabiegi na noge, potem jazda, teraz praca, apotem psycholog i rajd po sklepach
|
niby wagary, a taki aktywny dzień...
Cytat:
Napisane przez agatka-a
u mnei ogólnie brak funduszy, ide tylko połazić, moze będzie przecena na kurtkę którą sobie wypatrzyłam a mnie na nia nie stac w chwili obecnej i po normalnej cenie...
|
a jaka to kurtka?
jak mnie denerwuja takie sny...po przebudzeniu oczywiscie :P
Cytat:
Napisane przez phenomena
jak ja chcialabym juz sama na siebei zarabiac rodzice za duzo nei chcą mi dawać pieniędzy na ubrania... a ja niestety mam na ich punkcie bzika
|
o to tak jak ja... tez bzik, a nie bede ich ciagle prosic...
Cytat:
Napisane przez tamonita
Edit: Tak jak obiecałam dodaje listę Światecznych Przebojów
|
woooooow kongrata , aleś się postarała... teraz tylko0 ściągać i nagrywać świąteczną składankę mp3 
heh...a ja jak wyszlam przed 8 tak teraz dopiero wrocilam... zmeczona jak diabli, a jeszcze na 19 umowilam sie z kolezankami na kawuche (cappucino w coffeeheaven, drogie jak jasna cholera,ale taaaaakie pyszne i z taaaaka duza pianka,ze czasem warto sie szarpnac po ciezkim dniu :P). No, a po powrocie musze jeszcze przygotowac sie na zajecia... Pewnie padnę wieczorem totalnie, a jutro pobudka o 6 :P
pozdrawiam Was z całego mojego bolącego gardła