2016-04-18, 15:59
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Cytat:
Napisane przez elvegirl
Moja się właśnie turla po łóżku  A biurko z lapkiem stoi obok, więc spokojnie mogę i sięgnąć do niej i wizażować 
|
to ja mam matę na ziemi i biurko obok, tyle, że jak mnie widzi to na macie nie uleży 
Cytat:
Napisane przez ewlina
Wczoraj albo przedwczoraj pisałam wam o 3 ząbku.... Musze napisać sprostowanie..wyrzynaja nam się jednak dwie górne jedynki;-) czyli lada chwia będą 4 zębuchy;-)
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
|
wow pięknie 
Cytat:
Napisane przez ewlina
A i dziś zaczęła pić-gryźć niekapek;-) ale wody trochę upija wiec jest nadzieja;-) bo Lenka bez butlowa, bez smokowa.. Cyc i cyc;-)
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
|
czyli jest nadzieja dla mojego cycowego dziecka   a jaki niekapek Ty masz?
Cytat:
Napisane przez elvegirl
Za to dziś turlała się po łóżku jak czubek, mam wyro 160x200 i jest za małe 
|
ładnie, moja to leń przy Waszych dzieciakach...
Cytat:
Napisane przez diablica80
To ja wodę lubię... w ciąży piłam hektolitrami 😄
Moje dziecko na noc wypija juz butle z 210 ml wody...7 miarek mleka...3 miarek kaszki....OMG
|
żarłok a jaką wodę dajesz do picia, źródlaną czy gotowaną kranówę???
Cytat:
Napisane przez mala29lll
ale Ty od początku butlą? Ja tylko czasami Gabi dawałam MM a dzisiaj pociągła 210 ml plus 7 miarek. TO ja sie zastanawiam ile ja mleka dziennie produkuję w cyckach :P
|
to Ty dalej na cycusiu, czy dajesz jej raz dziennie mm???
Cytat:
Napisane przez elvegirl
Musiała wsadzić łapkę do dzioba odwrotnie, nie wewnętrzną, tylko zewnętrzną stroną i ma czerwoną krechę na zgięciu palca.
|
moja miała do krwi zgryzione palce... na szczęście jej już przeszło...
Cytat:
Napisane przez diablica80
To ja jestem inna... taka fasolka fajna była mała ale teraz jak kontakt z młodym coraz lepszy jest...coraz więcej interakcji to jest o niebo lepiej...
|
dokładnie, takie rozumniejsze dziecko jest fajniejsze ale za brzuszkiem ciążowym też baaaaaardzo tęsknię 
idę czytać dalej
|
|
|