Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jasny podkład - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-11-29, 19:53   #989
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Jasny podkład - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
MagJa

Przypominam się ładnie
Pamiętam, pamiętam. Czytałam Twój post, tylko nie miałam czasu się nad tym zastanowić. Zresztą chciałam cyknąć fotkę porównawczą wszystkich jasnych podkładów, jakie mam, ale też czasu brakło. Może jutro, ale nie obiecuję. Jak nie jutro, to mnie męcz(cie) po niedzieli, jak wrócę do Krakowa, bo jutro wybywam.

A wracając do podkładów, to trochę ciężko mi porównywać, bo Revlona Softlexa Sand Beige miałam dawno, a zwykłego Buff jeszcze dawniej. Tak samo 103 Recovera. No ale tak mniej więcej z tego co pamiętam:
- Revlon Colorstay Buff był dla mnie ciut za neutralny, a znów Revlon Colorstay Softflex Sand Beige (to ten następny w kolejności tak bo ten następny miałam) trochę za ciemny, ale że ładnie się wtapiał, a ja byłam wtedy lekko opalona, to go używałam (dopóki mnie nie zapchał )
- Rimmel Recover i 100 i 103 ładnie się wtapiają, podejrzewam, że w celu lekkiego ocieplenia karnacji lepszy byłby 103, ale mam kupiony na próbę na Allegro tester odcienia 100 i też czasem używam, 100 jest bladawcem neutralnym wg mnie, a 103 ciepłym, ton ciemniejszym
- i teraz tak na oko MK Full 200 plasuje się mniej więcej między Buff a Sand Beige, jest dużo jaśniejszy niż Sand Beige, ale cieplejszy niż Buff jednocześnie dałabym go tak między 100 a 103, a znów MK Medium 100 bardziej mi pasuje pod 100, może nawet jest jaśniejszy

Najlepiej jak jeszcze poczekasz na porównawczy test kartkowy Bo teraz tak z głowy piszę, a głowa mnie dziś boli Tylko, że Revlona już nic nie posiadam, ale chociaż zobaczysz jak wypada w porównaniu z Recoverem 100.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora