2005-08-12, 11:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: komórka :)
Cytat:
Napisane przez gaga87
(...) W moim przypadku sie to oplaca z tego wzgledu, ze mam kilku znajomych do ktorych najczesciej dzwonie i pisze w tej sieci (a mozna tu miec 7 swojakow, w taryfie Team 7 - a tam SMS 1gr i minuta 39gr). Ogolnie wiecej SMS'uje wiec wychodzi mnie to tanio  Ja polecam, nie wiem jak inni 
|
To taniej jest w taryfie "easy" wysyłasz smsa za 6zł i masz za to 24 minuty (wychodzi za 25 groszy). Możesz też wysłać na smsy i masz 600 smsów za 6zł. Jak się skończą to bierzesz znowu.
Ja mam erę (tak tak) i też jestem zadowolona. Czasy się tutaj kumulują i nie muszę patrzeć, którego dnia doładowywuje. Wysłałam smsa za 9 zł i teraz mam darmowe smsy do 1 osoby, (ale chyba już po tej promocji). Do ery, heyah i na domowe dzwonie za 29 groszy i sms za 7gr. Do kilku wybranych osób (era, albo domowy) można dzwonić za 19 groszy, ale trzeba to aktywować za 9zł (działa przez 9 miesięcy). Nawet fajne mają te promocje i wszystko jest jakieś takie proste (jak nie płacę, to nie płacę, a nie jak w simplusie, że się płaci i zwracaja potem - bez sensu takie zamieszanie).
Edytowane przez eklerka
Czas edycji: 2005-08-16 o 09:52
|
|
|