Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-22, 09:12   #757
cavagirl
Rozeznanie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III

Cytat:
Napisane przez rybka20 Pokaż wiadomość
Kobietki,moje kochane powiedzcie mi prosze czy któraś z was miala robione badanie na drożność jajowodów? I czy to boli? I w ogóle jakie sa odczucia? A ijeszcze jedno pamięta ze któraś z naszych staraczek wysłała swojego tż na badanie nasienia. Powiedzcie mi też jak możecie ile taka przyjemność kosztuje? I jak długo się czeka na wyniki? Dziekuje [emoji4]

@->--
Ja mam jutro sono-hsg prywatnie, więc napiszę po jak było. Tez się naczytałam rożnych rzeczy, nie tylko o "zwykłym" hsg ale wlasnie o sono. Mam nadzieję, że bedzie dobrze, na razie staram się o tym nie myśleć... W jednym jajniku na pewno mam zrosty.
Słuchajcie, a laparoskopię robią prywatnie czy tylko w szpitalach. Po prostu wiem, że mnie to czeka, a nie chcę czekać kilku miesięcy...

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Ja też nie znoszę spania u obcych, unikam tego jak ognia albo dom albo hotel.[COLOR="Silver"]

Dokładnie! Miałam z TŻtem parę awantur w związku z tym, bo tego nie pojmował kompletnie

Cytat:
Napisane przez Milagr0s Pokaż wiadomość
U mnie śluzu nie ma, piersi w ogóle nie czuje, tylko ten ból podbrzusza dziwny od niedzieli mniej więcej. Miałam jutro testować (termin @ mam na jutro lub sb) ale szczerze pójdę odrazu na betę, bo nakręciłam się w tym cyklu jak nigdy i juz trochę schuzuje przez ta niepewność wiec na prawdę chce tylko wiedzieć TAK czy NIE... Jutro będzie 11 dpo

Trzymajcie kciuki baaaardzooo proszę!!
Trzymam przenajmocniej!!!

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Sylwestra w szpitalu nie spędzę. @ przyszła.

przykro mi!
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora