Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-22, 21:04   #2702
manufakturapiekna
Wtajemniczenie

Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing

Cytat:
Napisane przez Clio_99 Pokaż wiadomość
Spoko, są jeszcze taksówki

My dopiero kończymy jutro malować sypialnie. Mieliśmy zostawić na przyszly rok ale mój na L4 to trzeba wykorzystać wolny czas. Za to ja sobie narobilam tyle sprzątania że aż mi się nie chce już nic :/ a ciuszki nie poprane, nie poprasowane, jestem nie spakowana itd itd. Dobrze ze ja z konmcowki maja to moze zdarze ze wszystkim.
od paru dni czuje się okropnie - coś mi wlazło w kręgosłup i biodro i chodze jak pokraka!
A brzuch tak mi popekal, że aż mnie piecze i boli :/
Uhhh znam ten ból. Jest ze mną 3tydsien, wczoraj było mi jakoś lżej ale dziś znowu to samo.
chodzę tylko jak muszę i to jak pingwin :/

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
Mam mam i chetnie bym sie sama zawiozla. Zwlaszcza ze mam od siebie 5 min jazdy. [emoji4]
Tylko ten mądry woli szukac kogos do kierowania niz zebym sama jechała.
Juz wtedy co mi sie mały mocno ruszał o takiej porze jak teraz i chciałam go sprawdzic na ip tak było. Mowie ze nie mam skurczow nic mi nie jest i jade sama ale gdzie tam ten juz byl wstawiony juz chciał organizowac kierowce.
No taka byłam wściekła na niego że nie wiem ze nie docierało że nikogo obcego nie potrzebowałam. [emoji34]
Mój dziś nie pozwolił mi jechać do apteki bo pelnia
manufakturapiekna jest offline Zgłoś do moderatora