Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-24, 19:19   #4507
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 14

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;59418506]Śnieg znowu sypie u nas 😨

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

No ale synowie pieknie śpią i jedzą chociaż

Jeju, boje sie czwórek strasznie... no ale dwójek jeszcze 3 brakuje. Niby wg programu jakiegos tam do 13go miesiaca powinny wyjść.
Hanka ostatnio w aucie się nudzi strasznie i marudzi,chyba że ją non stop zabawiam, skonczylo się spanie podczas jazdy Za to książka z biedronki "Widze cię" się jej spodobala bardzo,az przy niej zaczęła przysypiac 😀

ja bym chyba nie pojechala autobusem-z moją niecierpliwka.
a samochodu nie próbujesz oswoić tak żeby nim jeździć?

bez recepty jest.
Agnieszka, współczuję samopoczucia i tych aft, kuruj się szybciorem ✊
Hania śpi juz 2,5h, mimo że miala dwia mini przebudzenia jak ją przenosilismy z auta. A potem szaleje do późna wieczorem...😒[/QUOTE]

Z tym jedzeniem nie jest fajnie.
Co do spania to dziś mi z pol godz.na rękach się wiercil i gadał ale śpi już. Teraz "tylko" odłożyć.

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Super obyscie sie dogadali

5maja ide pierwszy raz na dyzur a ty?

He he he
Ja ci powiem ze raz na czas jak sie nazresz to i tak schudniesz. Wiec sie nie martw

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Ale fajnie pospal. U nas ryk od 23.30 do 1.15 :/ bolal brzuszek. Nie mam pojecia od czego bo nie jadl nic nowego. Ale baczki szly i prezyl sie. To sie chyba nigdy na dobre nie skonczy

😂😂😂
Biedni Wy z tym brzuszkiem :/ może zbadaj Pawełka. Nie wiem mocz kał. Z pediatra rozmawiałas?

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hejo.
Glowa mnie boli od rana i ledwo chodze :/
Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Oj mnie tez boli głowa :/
I cały dzień pada, czekam tylko az tz skończy pracę

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Teraz się zastanawiam czy iść na wychowczy czy jednak wrócić do pracy hmm
Współczuję bólu głowy.
Ja w nocy tabsa brałam.
Dziewczynom z migrenami polecam lek migea

My już po meczu. Gra denna, ale było fajnie Sz.zadowolony, zachwycony wsparciem kibiców hehe