Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - cze pędzle do pudru Estee Lauder uważacie za dobre?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-04, 19:23   #4
SiSleyS
Zakorzenienie

Dot.: cze pędzle do pudru Estee Lauder uważacie za dobre?

Cytat:
Napisane przez gabriela29 Pokaż wiadomość
dziękiwłaśnie tak się trochę zastanawiałam,czy jednak sobie nie sprawić pędzla z Sephory,a z tego co widzę wszyscy chwalą
No masz rację z tą profesjonalnością pędzlów. Ja mam obecnie pędzel z Max Factora,ale włosie mi wypada garściami(Chociaż on nie był żadnym dodatkiem
Tylko u mnie w mieście nie ma Sephorkiale pewnie na Święta się przejadę i zrobie większe zakupo-prezenty
Sama kiedyś jak dopiero zastanawiałam się nad zakupem pędzli myślałam o tych z Estee Lauder. Teraz cieszę się, że nie wyrzuciłam na nie pieniędzy.

Pędzle Sephory nie są aż tak drogie a naprawdę warte zakupu- dam Ci tylko jedną radę- trzymaj paragony.
Mój pierwszy pędzel do pudru po jednym umyciy się rozkleił Zareklamowałam go i dostałam nowy. Gdybym nie dała pędzlom Sephory drugiej szansy to pewnie teraz bym pisała, że są do niczego
A po prostu trafiłam na felerny egzemplarz, więcej już mi się to nie zdarzyło- a mam dużo ich pędzli