2016-04-26, 17:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
Napisane przez WerkuUuS
Hej  jestem tu nowa więc się przedstawię, lat 25, półtora roku po ślubie. Z mężem stwierdziliśmy, że co ma być to będzie i kochamy się do końca bez żadnych zabezpieczeń. Praca jest własny dom też także przyszła pora na powiększenie rodziny 
Ostatnia miesiączka przyszła 19.04 po pieciu dniach spóźnienia. Moje miesiączki nie są obfite ale ta była nadwyraz dziwna. Leciało tylko jak poszłam do toalety, wkładki czyste były. Trwała 3 dni a wczoraj zauważyłam na bieliźnie mała brązową plamke i koniec nic więcej. Ciągle ciągnie mnie w pobrzuszu od czasu owulacji. Wiem kiedy byla gdyż ginekolog mi powiedziała bo wybrałam sie do niej z bolem jajnika którego nigdy nie miałam. Powiedziała że widzi tu że była ładna owulacja stąd też ból. Hm...
A bieganiu do toalety nie wspomne bo nawet teraz pisząc to mnie goni co chwila! Ehh...szczypie podbrzusze, czasami zemdli i akumulator mi padł bo siły to ja nie mam ostatnio. I nie wiem w skrócie co o tym myśleć...
Przepraszam za taak chaotyczna wypowiedź 
Pozdrawiam wszystkie staraczki 
|
Hej hej! dla własnego spokoju- testuj To był wasz pierwszy cs?
Cytat:
Napisane przez Lidka99
Jestem załamana  po podwójnej dawce clo ani jednego dominującego pęcherzyka  są dwa mniejsze ale raczej nic z ich nie wyjdzie, lekarz powiedział że to dopiero 10dc, wszystko się może zdarzyć i mam się nie załamywać tylko przyjść na monitoring za 2 dni ale ja jakoś straciłam siły już... Dobrze że w sobotę wyjeżdżamy na weekend do Krakowa przynajmniej się odstresuję.
|
Kochana nie załamuj się, to najgorsze co mogłabyś zrobić! Musisz wierzyć, musi być dobrze!
Ja skończyłam własnie czytać "Zamek z piasku", co za poruszająca i zarazem pouczająca historia! Polecam wam dziewczyny książki tej autorki, świetne! Przeczytałam już prawie wszystkie, a ta nastawiła mnie w odpowiedni sposób!
Kryształek może owu Ci się przesunęła?
|
|
|