Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wegetariańskie to i owo :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-04, 20:53   #382
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Wegetariańskie to i owo :-)

Cytat:
Napisane przez sylwia18 Pokaż wiadomość
Problem w tym, że jestem zmęczona w ciągu dnia. Dzisiaj np o godzinie 14 zasnęłam na zajeciach a spałam w nocy 4 godziny.

Wydaje mi się, że o to musi chodzić.
Od zawsze miałam tak, że lubiłam uczyć sie od wczesnego ranka niż do późna w nocy. W liceum wstawałam jakoś o 6 (ale szłam spać o 22-23) a teraz nie ma znaczenia o której zasne (zazwyczaj o 24) a i tak obudzę się o 4-5 Może własnie chodzi o tą naukę? Zawsze rano czytam sobie notatki i może podświadomie denerwuje sie że nie będę miała na to czasu jak dłużej pośpię? Ehh glupio to brzmi ale sama nie wiem już gdzie szukać problemu...

EDIT: Zapomniałam donieść, że już nie jestem wege Zmusiłam sie do zjedzenia tuńczyka...matko chyba z pół godziny modliłam się nad kanapką Najgorszy był ten pierwszy gryz, potem już jakoś poszło. Dodałam do niego tone cebuli i przypraw żeby zabić ten smak, zagryzłam szybko jabłkiem, zęby umyłam Okropnie czułam sie jak go kupowałam...to głupie ale było mi wstyd Zazdroszczę Wam dziewczyny, że nie musicie sie martwić zdrówkiem i spokojnie możecie być wege. Ja nie dałam już rady.
Ja też jestem rannym ptaszkiem Dużo bardziej wolę wstać wcześnie rano i się pouczyć niż siedzieć do późna nad książkami Przeżywam coś podobnego do Ciebie w czasie sesji Pod wpływem stresu wstaje bardzo wcześnie rano (zazwyczaj koło 4-5), żeby się pouczyć - wtedy mam naprawdę sporo energii i wcale spać mi się nie chce, ale za to w ciągu dnia zasypiam Kiedy nie mam żadnych obowiązków i większych stresów śpie spokojnie do 7-8 Oczywiście po sesji jeszcze mój wewnętrzny zegar biologiczny sprawia, że budzę się bardzo wcześnie rano, ale po kilku dniach wszystko wraca do normy

Wiesz, że zdrowie jest najważniejsze
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując