Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-26, 20:33   #2307
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
No przecież jak Cię z nią obgaduje, to jest.
no to pomijam, ale nie obgadał mnie jakoś 'ostro', tylko dał współlokatorce do zrozumienia, że też nie widzi problemu tam, gdzie ja widzę i że uważa, że zrzędzę. co jest prawdą - on tak uważa. ale nie mam problemu z tym, że on nie widzi problemu tam, gdzie ja, a z tym, że teraz ona się nakręca, jakim to ja jestem potworem. w sensie ogólnie mam, a raczej bym miała, bo skupiam się na tym większym, tj. bardziej uciążliwym na codzień.
Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Kahoko, bardzo niefajnie :/
no niefajnie, pokłóciliśmy się o to
Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Dziewczyny dostałam podobny płaszcz, tyle że jest na suwak i z takiego mechowatego materialu. Wiecie może do czego mogę to nosić? W sensie jakie spodnie/ rajstopy i jakie buty do tego pasują? Nie mam pojęcia
a jest dopasowany czy nie? do płaszcza możesz nosić wszystko

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Twierdzenie, że jest upośledzona, bo wyciągnęła logiczny wniosek z sytuacji podczas gdy Ty żałujesz, że nie zrobiła odwrotnie jest naprawdę brawurowe.
ne. ona wyciągnęła wniosek, że jestem smokiem, którego trzeba zgładzić, skoro luby przy kawie rzucił 'noo, kahoko też mi zrzędziła ostatnio'.
Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Niby dalej, ale zranił moje uczucia przypominając mi co do niego mówiłam zamiast kulturalnie zapomnieć i nie wracać do tego nigdy więcej.
a to angelina
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując