2016-04-26, 20:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
Napisane przez stewardesa
No przecież jak Cię z nią obgaduje, to jest.
|
no to pomijam, ale nie obgadał mnie jakoś 'ostro', tylko dał współlokatorce do zrozumienia, że też nie widzi problemu tam, gdzie ja widzę i że uważa, że zrzędzę. co jest prawdą - on tak uważa. ale nie mam problemu z tym, że on nie widzi problemu tam, gdzie ja, a z tym, że teraz ona się nakręca, jakim to ja jestem potworem. w sensie ogólnie mam, a raczej bym miała, bo skupiam się na tym większym, tj. bardziej uciążliwym na codzień.
Cytat:
Napisane przez thirky
Kahoko, bardzo niefajnie :/
|
no niefajnie, pokłóciliśmy się o to 
Cytat:
Napisane przez thirky
Dziewczyny dostałam podobny płaszcz, tyle że jest na suwak i z takiego mechowatego materialu. Wiecie może do czego mogę to nosić? W sensie jakie spodnie/ rajstopy i jakie buty do tego pasują? Nie mam pojęcia

|
a jest dopasowany czy nie? do płaszcza możesz nosić wszystko 
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------
Cytat:
Napisane przez adeedra
Twierdzenie, że jest upośledzona, bo wyciągnęła logiczny wniosek z sytuacji podczas gdy Ty żałujesz, że nie zrobiła odwrotnie jest naprawdę brawurowe.
|
ne. ona wyciągnęła wniosek, że jestem smokiem, którego trzeba zgładzić, skoro luby przy kawie rzucił 'noo, kahoko też mi zrzędziła ostatnio'.
Cytat:
Napisane przez adeedra
Niby dalej, ale zranił moje uczucia przypominając mi co do niego mówiłam zamiast kulturalnie zapomnieć i nie wracać do tego nigdy więcej.
|
a to angelina
|
|
|