2007-12-05, 19:07
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chcę wrócić do ex TŻ pomocy;(
Cytat:
Napisane przez majka_mulatka
troszke cie rozumiem bo ja nie wyobrażam sobie życia bez mojego kochania i zrobiłabym wszystko tylko jest mała róznica tylko wtedy zrobiłabym wszystko jeżeli wiedziałabym że mnie kocha inaczej bym sobie darowała chociaż było by mi bardzo trudno...
ale zazdroszcze Ci bo wspomniałaś o przyjaciołach, ja nie mam nikogo kto by mógł mnie wesprzeć wtakiej sytuacji dlatego czasami naprwde sie boje/pocieszam sie wtedy spójż za okno ile tam facetów, albo wyliczam jego wady których nienawidze/ ale mam nadzieje że wyszłabym na prostą - kiedyś w końcu...
szczęścia Ci życze i ułożenia życia  
|
No tak ale w sumie to i tak wychodzimy na prostą bo ja mam przyjaciół, a Ty w zamian masz swoje kochanie , które jakby nie patrzeć z tej okazji że jest Twym kochanym to i przyjacielem też jest..... No wlasnie tylko to jest to że gdy Twoje kochanie chwilowo Cię czymś zirytuje to z powodu braku innych przyjaciół jak on nie masz komu na niego ponarzekac.... ja to odrazu zawsze musze poleciec i sie wygadac do kazdego a moze masz rodzenstwo????bo ja znalazlam tez przyjaciolke w swojej siostrze
|
|
|