Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 cz. I :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-05, 19:06   #25
gos88
Raczkowanie

Smile Dot.: Panny młode 2010:)

Cytat:
Napisane przez kObra. Pokaż wiadomość
A dlaczego akurat takie daty wybrałyście?
Rok to wiadomo - żeby uzbierać na wszystko.
Ale dlaczego taki miesiąc i dzień?
W sumie, to sama wybrałam wstępnie te datę, ale mój TŻ się na wszystko zgadza. 10 - ponieważ jest to dzień naszych zaręczyn. A wrześnień dlaczego? Ponieważ, 10 to piątek (Chcemy tylko i wyłącznie w ten dzień tygodnia.) i tylko we wrześniu wyszedł taki układ.
Patrzyłam też za 15 (Dzień, w którym zaczeliśmy być ze sobą), ale niestety nie ma.

Też mam manię (A ze mną Mama ) przeglądania resturacji, fotografów, zapisywanie wszystkiego, a sukinia to już w ogóle!
Szok-amok!

A do ilu chcecie zrobić wesele? My pewnie coś max. do 120 zł.
Zakochałam się w miejsach stylizowanych na staropolskie chaty.
Mam jedną na oku, ale któraś z Wizażanek odradzała to miejsce. Trzeba będzie pójść i obadać jak sprawy stoją. ; ]
Zawsze coś innego, niż tradycjna sala.

Narazie jeszcze oficjalnego spotkania rodziców nie zrobiliśmy i w najbliższym czasie nie zrobimy. Dopiero wtedy, gdy zaczniemy przygotowania do ślubu pełną parą, czyli jak zbierzemy fundusze. Sądzę że będzie to tak w okolicach 2009 r.

Jejku, tak bardzo bym chciała już chodzić i wszystko załatwiać!
Strasznie zazdroszczę dziewczynom co już wszystko organizują!
Z drugiej strony, takie oglądanie sobie wszystkiego i planowanie też sprawia radość! A co!
No wiec.. my wybraliśmy 14.08 ponieważ 28.08 to był dzień kiedy do siabie "wróciliśmy" aa... mój TŻ powiedział że to za puźno lepiej w środku sierpnia i tak wypadło na 14 a sierpień dlatego że ma "r" i że jest ciepły Ja tez mam manie "weselną" zreszta juz wytypowałam sale, fotografa itp. jak było widać w pierwszym poście Spotkania naszych rodziców też oficjalnego nie było, zakładam że bedzie w 2009r. Ale juz nie moge się doczekac... Chce żeby to było juz jutro... Tak sie rano obudzić i patrząc na zegarek stwierdzić że to juz 14.08.2010 hehe...
gos88 jest offline Zgłoś do moderatora