Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-05, 19:17   #1831
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
byłam wczoraj w coku i nie było jescze tej mozaiki
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5960705]u mnie tez nie ma. [/quote]

Hmmm To dziwne więc że w "podrzędnym" biurze mieli ... A w dodatku dziewczyna powiedziała mi że jeszcze wszystkich nowości nie wystawili, bo musi na nie miejsce znaleźć Fajnei że znowu można tam zwroty robić - wysyłają zbiorową paczkę. Kilka lat temu też była taka możliwość, potem zrezygnowali z tego, teraz znowu można ale płaci się 2 zł (i tak wychodzi o wiele taniej niz wysłać samemu).

Wymieniałam lakier do paznokci, bo zły zamówiłam klientce, oraz oddawałam ten nieszczęsny podkład minerlany. Miałam już dość glupich maili od Avonu, napisałam im co o tym myślę, łącznie z tym, że odradziłam kilku klientkom kolor Bisque (a chciały go) bo avon wysyła napełnione do połowy - oczywiście zrezygnowały. Napisałam im więc ze w ten sposób traci się klientów . Nie chce zadnej wymiany bo nei mam gwarancji że dostanę pęłnowymiarowy. Niech się ugryzą. Miał być dla mnei jednym z prezentów pod choinkę, ale juz kupiłam w zamian puder rozświetlający Pierre Rene

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora