2016-04-28, 09:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówka 2016
Cytat:
Napisane przez odchudzamy
Witam, kompletnie nie wiedziałam gdzie dodać post, więc dodaje go tu ;P
Czy znajdę tu osoby z trójmiasta? Mianowicie ja jestem z Podlasia i u mnie dzisiaj spadł śnieg, gdzie do tej pory było bardzo ciepło kobietki biegały już w balerinkach i nie tylko  . Wybieram się do trójmiasta na majówkę i taki problem nie wiem w co się ubrać, czy u was też jest tak ciepło i śmiało mogę wziąć skajkę i tenisówki czy raczej powinnam uzbroić się w kurtkę zimową? 
|
Jest zimno. Rano dziś było 0 st, jeszcze przedwczoraj jak wychodziłam z domu o 7 to na samochodzie byłą gruba warstwa szronu!!!
W dzień temperatura oscyluje około 5-8 st, + panuje przeraźliwy ziąb od morza, jak jeszcze dochodzi wiatr to jest po prostu tragicznie zimno.
Ja ciągle chodzę w kozakach i nie jestem wyjątkiem, ludzie w czapkach popylają, wieczorem jak wychodzę to w zimowej kurtce.
W dzień, w średnim płaszczu, ale rajstopy grube, pod sukienką ciepłą dodatkowe opakowanie.:/
Tak że tego, pogoda jest okropna i bardzo zmienna. Proponuję wziąć i zestaw cieńszy i zestaw zimowy, bo wyjazd niby krótki, ale jak będzie... cholera wie. Może być zima, może być lato. :/
|
|
|