2007-12-05, 20:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym jest dla Nas Wizaż?
miejscem gdzie moge sie powymadrzac 
a tak na serio to trafilam tu jak postanowilam zrobic cos ze swoim wygladem i szukalam sposobow. Wyszukiwarka google mnie tu odeslala. Wiele informacji tutaj znalezionych wykorzystalam, jestem bardziej swiadoma swojej kobiecosci i ciesze sie nia. Ucze sie makijazu podgladajac forum makijaze, zreszta kiedys jedna przesympatyczna i pomocna Osobka mi troche na ten temat podpowiedziala co wskrzesilo jeszcze wiekszy zapal.
Dzieki forum fitness (to bylo zanim powstala dietetyka) wiem wszystko na temat zdrowego odzywiania (ile ja osob w swoim otoczeniu potem probowalam natarczywie uswiadomic ), wiem co zrobic zeby polepszyc wyglad i sprawnosc ciala, zyskalam tez duza motywacje.
A najbardziej rozbawia mnie to, jak jakis temat mnie nurtuje, obojetnie o co chodzi i zaczynam sie wtedy smiac, bo wiem, ze Wizaz jest na kazdy temat. Nawet odpowiada na pytanie co mam zrobic jak guma mi sie przyczepila do ubrania, albo boli mnie noga.
Bardzo sobie cenie tutaj rozne grupy wsparcia, ktore dodaja wiele otuchy i poczucie, ze nie jest sie samemu.
Wypowiedzi wielu Wizazanek pozwolily mi nabrac dystansu do licznych spraw. Czesto czytajac posty mysle sobie, jakie madre dziewczyny tu mozna spotkac, pewnie dlatego spedzam tu tyle czasu. Poziom jest zadawalajacy 
mowiac w skrocie Wizaz to skarbnica wiedzy
tez jakis czas mnie smieszylo, ze jak wpisywalam jakies zagadnienia w google czesto wyskakiwal mi Wizaz i od tej pory najpierw szukam tutaj 
jedyne co mnie wkurza, zreszta widze, ze Was tez, to ogrom czasu jaki poswiecam na buszowanie tutaj, czasem jest to kosztem czytania ksiazek czy nauki jezyka. Wciaz z tym walcze, ale na razie tylko mentalnie
|
|