Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-28, 09:14   #256
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Dot.: Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)

Pierwiastka daleko Twoim problemom do pierdółek. Czemu je umniejszasz? Kto inny za Ciebie to przezyje? Ja tu na watku brzmie pewnie juz jak stara plyta ale nikt za nas naszego zycia nie przezyje i przestanmy do jasnej ciasnej stawiac sie w takich pozycjach, bo robimy sobie samym krzywde. Kazdy ma prawo do szczescia i kazdy z nas do tego szczescia dazy. Wiecej zdrowego egoizmu

Mowisz ze jezdzisz na cmentarz codziennie. Uwazasz ze Twoja zaloba sie zakonczyla? Ona tak naprawde nigdy sie nie zakonczy ale chodzi o te polierwsze etapy. O to pogodzeniu sie w pewnym sensie ze srata. Jak myslisz o swoim Dzieciątku to co o nim myslisz?
Zastanow sie gdybys teraz byla w ciazy czy nadal jezdzilabys codziennie na cmentarz? Ja np mam tak ze bylam killa razy ale staram sie tego unikac. Pamietam o moim pierwszym Synku ale myslenie o nim, nawet codziennie, w domu to co innego niz stanie tam na cmentarzu. A to powoduje ogromny bol, przez co mam wyrzuty sumienia ze moje dziecko w brzuszku to odczuwa i tez mu zle.

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora