Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-28, 09:16   #258
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Dot.: Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)

Cytat:
Napisane przez pierwiastka

I wybaczcie, ze nie odnosze się do wszystkiego. Mam gorszy czas ostatnio. Wiem, że już byłby bezpieczny czas by rodzić. I wracam myślami do tamtych chwil. Staram się codziennie jeździć na cmentarz, ale nie zawsze jest to wykonalne i potem mam ogromne wyrzuty sumienia. Moja przyjaciółka, która roniła 2 razy (mieszka w Anglii, więc kontakt jest jaki jest) poradziła mi by od maja od razu się starać. Bo jak jakimś cudem wejdzie ta nowa ustawa antyaborcyjna i ograniczą mi dostęp do badań to będe w ciemnej d.. Ale w praktyce będzie nam cięzko. Mój maz pracuje 600km od domu, zjeżdża na weekendy. Czasem co 2 tygodnie, więc super będzie nam się zgrać. Dopóki cykle miałam 28dniowe, @ w sobote to było idealnie, a teraz się wszystko rozregulowało. Wiem, głupie mam problemy, to sa pier.dołki, ale na dzień dzisiejszy mnie dobijają.
Hej to wcale nie są głupie problemy, dlaczego tak mówisz? Przecież każda w nas tutaj walczy o dziecko, czasem niby drobne rzeczy nas dołuja, ale dla nas to są duże problemy i dziewczyny, które nie były w naszej sytuacji nas nie zrozumieją. Ale my musimy

Teraz głupie pytanie, po co kładzie się ten podkład? Żeby w razie odejścia wód nie zalać łóżka?

Zmienna kobieta jest offline Zgłoś do moderatora