Wątek
:
Mój chłopak "flirtuje" z inną na badoo
Podgląd pojedynczej wiadomości
2016-04-28, 09:23
#
1
CassieB
Przyczajenie
Mój chłopak "flirtuje" z inną na badoo
Hej!
Piszę bo nie wiem już czy popadam w paranoje tak jak on mówi czy naprawdę mam racje i prawo czuć się tak okropnie:/
Poznałam mojego faceta we wrześniu tamtego roku na badoo, po kilku rozmowach spotkaliśmy się (on był z innego miasta). w listopadzie zaczął u mnie pomieszkiwać przez weekendy. w styczniu znalazł w moim mieście prace i wprowadził się do mnie. Wiedziałam ze ma jakaś koleżankę od ponad roku z badoo z którą pisze, ale kazałam mu usnąc konto skoro ma już mnie i tak też (niby...)zrobił.
Od jakiś 3 miesięcy nie czuję się szcześliwa w związku - tzn musze z niego wyciągać cokolwiek jakby nie miał ochoty ze mną rozmawiac bo nie ma"o czym " jak to mówi. Moja rola to tylko praca dom obiad wspólny film i seks. Staram się ciagle budowac ten ogień który był na początku ale on go gasi. Wczoraj naszło mnie że coś musi być nie tak ... sprawdziłam jego badoo nie tylko go nie usunał - dodał nowe zdjęcia! Dalej tam utrzymywał ze jest singlem. Wróciłam do domu i kazałam mu się zalogować. Zrobił to - oprócz całej masy "hej, cześć, jak tam" do róznych dziewczyn była bardzoo długie rozmowy z tą jedną małolatą (ona ma 19 lata, ja 25...) - nie dałam rady czytac wsyzsktiego bo był tego ogron (kilka miesiecy dobrego pisania) - ale były teksty typu " ja moge być twoim prezentem urodzinowym" "całusek na dobranoc to by się przydał na żywo" - ona nie miała pojęcia że on mieszka ze mną i wogóle, na sylwestra powiedział jej ze idzie ze znajomą może gdzieś a tak naprawde był u mnie i wtedy mi powiedział że mnie kocha
co mam zrobić? on mówi że szukam problemu ze ma prawo rozmawiać z nudy z nią, bo ja też mam kolegów z którymi czasami pisze- atak ale zdawkowo i oni wiedza o nim i znam ich z reala!! - czuje sie stara niekochana i wgóle a on nawet nie czuje się winny:9 ze mną nigdy nie rozmawiał tak jak z nią i wogole fakt że zataił przed nią mnie i przede mną to że z nią pisze, nie mam nic przeciwko żeby pisał z normalnymi koleażnakmi z życia które o mnie wiedza.. . co mam zrobić
pomóżcie! czy ja mam racje czy bezpodstawnie robie problem ?
:c onfused:
CassieB
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do CassieB
Znajdź więcej postów CassieB