2016-04-28, 09:23
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwitną bzy, idzie maj, a my panieństwu mówimy baj baj! PM2016, cz.49
Dzień dobry! 
Jutro wyjeżdżamy do Niemiec zapraszać rodzinę TŻta, a przy okazji zrobić sobie majówkę Miałam dziś skończyć pisać mgr żeby mieć święty spokój na weekend i oczywiście wczoraj cały wieczór siedziałam ze współlokatorkami na plotach i oczywiście nie zdążę
Cytat:
Napisane przez Devileek
Zaproszenia wydrukowane, teraz tylko gilotyna i wstążki 
|

Krysilla, grejfrutowa - szeleństwo! Dziewczyny trzymam kciuki, żeby wszystko Wam się pięknie udało, żeby wyszło tak jak sobie zaplanowałyście i żeby były to jedna z najpiękniejszych dni w waszym życiu! 
Cytat:
Napisane przez Krysilla
28.04 wiązanie kokardek na zawieszkach na alko. Sprzątanie i pranie bo TŻ zrobił na naszym piętrze balagan. Potem hybrydka i chyba piwo.
29.04 kończenie sprzatania. Zawiezienie części Rzeczy do hotelu. Spowiedź. Sprawdzenie efektów pracy dekoratorki. Rozłożenie winietek. Wieczorem kąpiel w melisie, herbata z melisy, aromaterapia melisą.
A sobotę mam rozpisana co do minuty(choć liczę się z obsuwami).
|

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry
Tż ma miec za pol godziny ta operacje na kolano a przrd chwila napisal mi smsa, ze przyszedl do niego leekarz i zapytal czy nie wolalby zrobic tej rekonstrukcji w prywatnym osrodku (podal nazwe), ze mialby tam lepsze warunki. Tż zdziwiony, pyta ile to kosztuje. No i sie okazalo, ze 12 tys.wiec podziekowal.
Ale nie rozumiem... po co go teraz o to pytal??? :/
|
Tak jak dziewczyny pisały - prywatnie dostałby więcej kasy. Ale nie martw się, z funduszu też nie mogą specjalnie tego zepsuć, muszą zrobić jak najlepiej, więc będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez marta901
Ooooooo, właśnie, dziewczyny, co grawerujecie wewnątrz obrączek?
|
My mamy tylko datę. Pani proponowała też imiona, ale stwierdziliśmy, że chyba będziemy pamiętać jak się nazywamy:brzyda:
Cytat:
Napisane przez aguleekk
Spoczko, da się zrobić  Ale to tak w lipcu bo chyba lipowy miód najfajniejszy, tyle że nie wiem czy w ogóle będzie, zależy od pogody. Chyba 2 lata temu było tak, że jak zakwitły lipy to akurat się zrobiło zimno, deszcze i nici z lipowego miodu. Wtedy zostaje tylko wielokwiat.
|
Będę się odzywać już na priv jak coś ustalimy z TŻtem
Cytat:
Napisane przez zambeza
my mamy cytat z HP wygrawerowany 
|
Oooo, a jaki? 
Cytat:
Napisane przez Kotowe
|
|
|