Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puder brązujący - jaki ???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-06-10, 15:33   #24
201608040942
Konto usunięte

Re: puder brązujacy/do Smoczycy raz jeszcze

mam do ciebie jeszcze jedno pytanko a ta tarakota to z jakiej firmy? To jest moze od Shiseido? Bo tak opisujesz te wszystkie pudry ze nie wiem czy to od tej formy czy ta tarakota byla od innej firmy. I moze napisz mi cene bi kusi.
Ja kiedys uzywalam kuleczek Avonu jak sie jeszcze na kasztany i czerwienie farbowalam bylam zachwycona to byla jadyna rzecz jaka do tej pory tego typu mialam. Lekko sie blyszczal ale nie nachalnie a najwiecej nakladalam na policzki jako roz. Moja kolezanka kiedys mnie w sloncu zobaczyla i zapytala co ja klade na twarz za tak ladnie lsni(ale nie byl to nachalny polyska jak np. mozaika Vipery). Nawet nie bylo widac jak sie skorana czole i nosku przetluscila zeby ten polysk podkreslal to zjawisko. Niestety tak modne teraz drobinki podkreslala przetluszczanie i nie umie niczego znalezsc co wyglada naturalnie. Sa inne i na dodatek nie drogie pudryx w kulkach ale zestawy kolorystyczne tych kulek mi nie odpowiadaja. Szukam czegos co ma tylko bezowe kulki. Moja ciocia ma styry taki puder chyba nawet bez drobinek te kulki byly ale napisy zeszly i ona nie pamieta co to bylo. Moze wy widzialyscie cos w sklepach ? Chodzi tylko o bezowe kulki taka kawa z mlekiem jesli beda matowe to jeszcze lepiej.
201608040942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując