Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwitną bzy, idzie maj, a my panieństwu mówimy baj baj! PM2016, cz.49
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-28, 09:31   #880
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Kwitną bzy, idzie maj, a my panieństwu mówimy baj baj! PM2016, cz.49

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Dzień dobry

My też nic nie grawerowaliśmy na obrączkach

Wczoraj szukaliśmy garnituru dla Tż, było kilka fajnych, ale nie udało się znaleźć idealnie rozmiarowo dopasowanego (byliśmy w outlecie) w dwóch sklepach mają sprowadzić odpowiedni rozmiar i zobaczymy Tylko mam dylemat bo Tz mierzył głównie ciemne granaty, jeden czarny i jeden niebieski, ale taki inny niż wszystkie, dość jasny jednak i to wzbudzało wątpliwości. Nie wiem czemu mnie najbardziej Tż podobał się w tym niebieskim trochę odważnie taki jasny, ale jakoś tak fajnie wyglądał Tz najbardziej podobał sie taki ciemny granat, dla mnie taki zwykły, nie wyglądał jakoś wyjątkowo w nim, ale był podobno wygodny jak na garnitur. Jeszcze jeden ciemny granat mi się podobał, ale miał taką fajną delikatną fakturę i to sprawiało, że wyglądał inaczej, nie tak "zwyczajnie" ale w ogóle nie było rozmiaru No i w czarnym mi się podobał, ale jakoś tak ostatnio się od tego pomysłu odsuwamy, bo jednak czarny to czarny i wiadomo jakie są zasady Ja bym chciała żeby tego dnia Tż się wyróżniał jakoś, a te granaty przeważnie tak nijak na nim leżały może to tylko moje jakieś upośledzone spojrzenie?
W kupowaniu tych zwykłych garniturów jest plus, że są one ponadczasowe i zawsze wpasuje się w standardy.
Zostaw decyzję TŻtowi bo wiadomo, że to on w tym będzie chodzić i musi z chęcią go założyć W razie czego wyróżnić możesz go dodatkami
Jak to któraś ostatnio napisała - dobrze jakby się sam przekonał do wersji, którą Ty chcesz Może i tak się stanie

Cytat:
Napisane przez sensualna Pokaż wiadomość
A moja siostra wręcz przeciwnie, ta ze zdjęcia też by jej pewnie nie odpowiadała, ona pewnie bardziej luźną, już trochę latek ma więc lepiej się czuje jak nie jest mocno dopasowana, może nie jakieś worki ale obcisłe to odpadają. Szczerze mówiąc nie wiem w co się ubierze, ona chyba też jeszcze nie wie. Muszę ją podpytać.

A ze spraw ś-w dziś widzimy się z foto-kam i mam nadzieję, że fotografka coś nam podpowie co do tego filmu z podziękowaniami, bo kompletnie nie mamy pomysłu... Jutro Tż jedzie do Wawy na zdjęcie miary na mundur a wieczorem idziemy do poradni. A w ndz idziemy na chrzciny. A dziś może przyjdzie sztaluga, podobrazie (do usadzenia gości ) i podstawka do księgi gości, Ciekawe jak to się będzie prezentować
Moja siostra zawsze zakłada coś z pazurem, no ale ona to jeszcze młoda upa:P

Źle mi z tym, że każda coś załatwia a u nas przestój póki te rozjazdy się nie skończą:P Teraz zajmę się suknią i poszukam butów. No ale mamy jeszcze takie niedociągnięte sprawy i one mnie strasznie irytują a sama nic nie zrobię.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora