Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-05, 20:05   #1838
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89
ja nie jestem pewna ale mozliwe ze się ją ostrzy xD

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
Wiec szczerze powiem,ze zapach ma swietny ja uzywalam tak jak kazal producent do dloni i stop..pozniej niestety musialam isc do dermatologa ze stopa,bo cos mi sie zrobilo w stylu odcisku i jak pokazalam dermat. to spytala czy uzywalam kuracji parafinowej z avonu,wiec powiedzialam,ze tak i czy to zle,a ona nic nie odpowiedziala,wiec odpowiedzialam to lepiej nie bede uzywac a ona tylko sie usmiechnela..bo mam jakas tam w ogole delikatna bardzo skore...
co do skory dloni to uzywam,ale jakos taka boska to ta kuracja nie jest i mam jej jeszcze duzo,ale juz jej nigdy nie kupie,bo az tak jej dzialaniem nie jestem zachwycona...
jesli jestes konsultantka to polecam ci kupic,zebys wiedziala jak bedziesz doradzac klientkom,a jesli jestes klientka to nie polecam ci z avonu

jestem konsulatantka ale nie mam chyba na tyle wrazliwej skóry zeby cos mi się zrobiło, na pewno nei podejrzewam tego ale spróbuje i myślę, że mnien ie zawiedzie - maseczka z oliwka była super

Emilka a białej herbaty próbowałas moze? Fajna ta seria Planet Spa herbaciana ?

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-12-05 o 20:07 Powód: Prosze korzystać z opcji edytuj i multicytuj a nie pisać post pod postem!
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora