2007-12-05, 20:05
|
|
Raczkowanie
|
ja nie jestem pewna ale mozliwe ze się ją ostrzy xD
Cytat:
Napisane przez Emilkaa
Wiec szczerze powiem,ze zapach ma swietny ja uzywalam tak jak kazal producent do dloni i stop..pozniej niestety musialam isc do dermatologa ze stopa,bo cos mi sie zrobilo w stylu odcisku i jak pokazalam dermat. to spytala czy uzywalam kuracji parafinowej z avonu,wiec powiedzialam,ze tak i czy to zle,a ona nic nie odpowiedziala,wiec odpowiedzialam to lepiej nie bede uzywac a ona tylko sie usmiechnela..bo mam jakas tam w ogole delikatna bardzo skore...
co do skory dloni to uzywam,ale jakos taka boska to ta kuracja nie jest i mam jej jeszcze duzo,ale juz jej nigdy nie kupie,bo az tak jej dzialaniem nie jestem zachwycona...
jesli jestes konsultantka to polecam ci kupic,zebys wiedziala jak bedziesz doradzac klientkom,a jesli jestes klientka to nie polecam ci z avonu 
|
jestem konsulatantka ale nie mam chyba na tyle wrazliwej skóry zeby cos mi się zrobiło, na pewno nei podejrzewam tego ale spróbuje i myślę, że mnien ie zawiedzie - maseczka z oliwka była super 
Emilka a białej herbaty próbowałas moze? Fajna ta seria Planet Spa herbaciana ?
Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-12-05 o 20:07
Powód: Prosze korzystać z opcji edytuj i multicytuj a nie pisać post pod postem!
|
|
|