Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - all inclusive- słonecznie i relaksacyjnie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-28, 11:54   #2
LittleBeetle
Zakorzenienie

Dot.: all inclusive- słonecznie i relaksacyjnie

Cytat:
Napisane przez whisper_of_the_heart Pokaż wiadomość
gdzie, co, za ile, kupić przez internet czy z biura podróży, czy wycieczka all inclusive zapewni mi wszystko czy brać dodatkowe pieniążki, jak tak to ile... itd.

Od zawsze w mojej głowie siedziała Hiszpania i Portugalia, do tego duetu dołączyły Włochy.
Czy ktoś mógłby mi doradzić gdzie najlepiej pojechać żeby cena nie przekroczyła około 2000zł ze wszystkim. Hmm a dodatkowo na jakich stronkach mam szukać czy do jakich biur podróży najlepiej się udać

Dodatkowo super byłoby dowiedzieć się czegoś ciekawego odnośnie waszych wycieczek w te wybrane miejsca
Niema znaczenia czy kupisz przez internet czy w biurze, ceny będą takie same. Nawet jak kupisz all inc to weź pieniądze ze sobą bo z pewnością będziesz chciała coś zwiedzić a nie tylko siedzieć na terenie hotelu. A ile to już zależy od Ciebie i budżetu. Wybierz miejsce i sprawdź jakie wycieczki fakultatywne Cię interesują a później sprawdź ile kosztują. Zawsze lepiej wziąć więcej i lepiej by zostało w kieszeni niż jakby miało braknąć
Za tą cenę to chyba tylko 1tydz wchodzi w grę? Jak szukałam ostatnio dla siebie to ciężko było znaleźć Hiszpanię czy Portugalię z all inc za 2tys aczkolwiek ja patrzyłam za 4* hotelami więc możliwe, że 3* znajdziesz.
Osobiście polecam szukać na stronach znanych biur podróży. Czasem robią jakieś promocje i mi np udało się z takiej skorzystać.

Ja byłam z Itaką i exim tours było ok (nie miałam do czego się przyczepić). Teraz będę lecieć z Tui. Znajomy lata z Wezyra i też sobie chwali
Wiem, że Portugalię ma Neckerman

Edytowane przez LittleBeetle
Czas edycji: 2016-04-28 o 11:56
LittleBeetle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując