2016-04-28, 13:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)
Cytat:
Napisane przez wiosnawiosna
Pierwiastka, jaką mądra z Ciebie kobieta... zgadzam się w 100%. Jak można myśli terminacje z aborcja jakiejś makolaty... Ci od ustawy po prostu nie mają pojęcia ci to znaczy. U jeszcze ktoś ma czelność nakładać etykietę i mówić, co powinnaś zrobić w tak trudnej życiowej decyzji.
Załóżmy, że kobiety rodzą bi nie mają dostępu do terminacji - ile będzie z tego rozwidow, depresji, obniżonej samooceny, traumy przed kolejną ciąża. .. ktoś w ogóle o tym pomyślał?
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------
O rany, dot, bo ja albo sama udrozniam piersi, albo laktora albo mały. Piersi mi zaraz eksoloduja. Wczoraj je trochę odblokowalam a dzisiaj znów to samo i twarde jak skała. Mam wrażenie, że to trochę robota głupiego ale to naprawdę boli. Teraz rozgrzewam je termoforem i masuje, zaraz laktator i krzys. Może skończę do przyjścia poliznej.
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------
Dzięki Płat za info - zrobię wszystko żeby pomogło!
|
podpytaj położną ale mnie tak się zakodowało, laktacja jest dostosowana do potrzeb dziecka im ono więcej je tym więcej pokarmu produkujesz - więc przystawiając laktator powodujesz, że masz coraz więcej pokarmu dlatego właśnie. I tak jak Pat mówi o okładach, wiem że mają być zimne i ciepłe, jedne przed drugie po karmieniu ale za cholere nie pamiętam które kiedy musisz dopytać położną
|
|
|