Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-28, 14:42   #286
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Dot.: Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)

Cytat:
Napisane przez wiosnawiosna Pokaż wiadomość
O tens to ja pierwsze słyszę. Wiecie co, odpuściłam trochę. Położyłam się z młody do łóżka a świat niech czeka. Może za kilka dni skończy mi się nawał a ja wyczuje małego z tym jedzeniem. Tz pojechał na zakupy. Wcześniej jak byłam w domu to wyszłam z psem na spacer a on został z Krzysiem. Przychodzę do domu i od drzwi ryk dziecka. Pytam jak długo płacze a tz mówi ze nie wie bo był w lazience. I że jak młody płacze to żyje.
Nie chciałam być nadgorliwa mama a coś czuje ze będę. Nie mogę jego płaczu zignorować, a najmniejszy jęk usłyszę z drugiego końca mieszkania :P żeby ktoś był mama ktoś musi być tata)

Ściągnęłam przed chwila 160 ml pokarmu, wcześniej młody i sama, a teraz znów młody. Mam normalnie bar mleczny:P
Wez butelkuj i sprzedawaj na bazarze

Cytat:
Napisane przez reniferek01 Pokaż wiadomość
tak w sumie to nic się nie dzieje. Hormony chyba mi wariują bo raz siedzę z bananem na gębie, śmieję się sama do siebie i brzucha by za chwilę chlipać w chusteczkę.
Wczoraj męczyły mnie twardnienia brzucha i co? i głupiej, durnej babie internety powinni odłączyć!! Już sobie zdiagnozowałam odklejające się łożysko dobrze, że męża wywiozłam do kolegi bo inaczej by mnie opiepr.zył że czytam głupoty i się nakręcam. A rano obudził mnie skurcz pod kolanem, chyba troche męża wystraszyłam bo poderwałam się jak oparzona i w pierwszej chwili nie wiedział co mi jest

Do tego miałam ruszyć z wyprawką i jakoś nie mogę się zebrać w sobie. Zła jestem na siebie za takie rozmemłanie ;/ Do szkoły rodzenia też miałam sie zapisać, siedzę i gapię się na telefon i po prostu nie potrafię się przełamać aby zadzwonić (jakby to był nie lada wyczyn! No kurna po chińsku każą rozmawiać )

W weekend majowy na wesele jedziemy - czy muszę mówić jak bardzo mi się nie chce? Bo niestety wyjazd 100km i nocowanie tam na miejscu.

No to ponarzekałam sobie Czas jakiś obiad ogarnąć
I mniei Plat brzuch twardnieje, a jak widac nasze lozyska sie trzymaja tam, gdzie sie maja trzymac Glupotek unikaj, bo internet jest ich pelen :P

Na rozmemlanie sobie pozwol. Potrzebuje tego Twoj organizm najwyzej i juz. Poza tym... Przeciez 24h/dobe Twoj organizm ciezko pracuje, tworzac tego malego czlowieczka wiec bierz to jako 'usprawiedliwienie'
Masz prawo do tych wszystkich humorkow itd.

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora