Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-28, 18:37   #314
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Dot.: Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Amalte witaj fajnie, że zdecydowałaś się ujawnić rozgość się proszę u nas

Dziewczyny, dostałam skrzynkę jabłek z UE, myślicie że Tż powinien zacząć już je obierać? Heheh
Koleżanko on już powinien mieć je dawno obrane

Cytat:
Napisane przez muffi24 Pokaż wiadomość
Cześć Amalte , pisz tutaj kiedy tylko chcesz

Zmienna U nas niby dużo się dzieje, kupujemy drugie mieszanie w Wawie bo mąż tam dostał pracę od lipca. Przez wakacje zdecyduję czy tam będę też robić kolejne studia... Z drugiej strony ja tam będę bez nikogo, siedzieć z psami w domu i to w wakacje... Licencjatu napisać jakoś nie mogę, a za miesiąc trzeba oddać Kolejny cykl znowu jakiś beznadziejny, oglaszam 2016 rokiem bez owulacji

Dziewczyny już maj będzie, prawie rok tu z Wami jestem Kiedy to minęło? I jak to się stało że wszyscy ruszyli do przodu a ja dalej w tym samym miejscu, opłakuję wieczorami Józia... Jakoś miało być z czasem lepiej, łatwiej, inaczej?

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Nie jesteś tu sama. Wiem, że dziewczyny dalej ci pisały, że ty nie chcesz pomocy. Ale ja Cię rozumiem, nie każdy chce np iść na terapię. I to nie jest tak że z czasem jest łatwiej, dla mnie im więcej czasu mijało, tym było mi ciężej i do teraz jest.

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Ehem...proszę Pani ja też tu jestem...i Słodka i Jols (przepraszam jeśli którąś pominęłam)...jedziemy wszystkie na tym samym wózku, ale wiesz idziemy na szczyt więc na razie mamy pod górkę

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Te jabłka to chyba jakieś przeznaczenie hahah
Ja też jeszcze jestem
Cytat:
Napisane przez jols Pokaż wiadomość
a jak będziemy na szczycie to później z górki na pazurki
Oby

Zmienna kobieta jest offline Zgłoś do moderatora