Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sesje zdjeciowe
Wątek: sesje zdjeciowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-06, 12:28   #1
zmysl_namietnosci
Rozeznanie

sesje zdjeciowe

zachecona dobrymi ocenami, chcialabym zaprezentowac Wam wiecej makijazy mojej roboty, z roznych sesji zdjeciowych... nie posiadam niestety wielu zblizen ani nic ale postaram sie wybrac te najlepiej widoczne ;]

wszystkie zdjecia roboty Sylwi Kruszyńskiej,

zdjecie 1, kosmetyki: baza pod podklad Avon, podklad dermacol, puder kryolan, policzki - ziemia egipska Bi-Kor + cień sypki miedziany Volare , oczy - złoty inglot + sypki Volare miedziany, tusz Avon, pomadka naturalna bazarkowa+blyszczyk rowniez bazarkowy

zdjecie 2, kosmetyki: baza pod podklad Avon, podklad kryoaln bt+ivory, puder sypki kryolan, policzki ziemia egipska Bi-Kor+róż/rozswietlacz z kasetki sephora, oczy cienie Inglot z kasetki (numerki sie zatarly), sztuczne rzęsy za 10zł oraz kryształki do makijazu z Avonu, pomadka naturalna z kasetki sephory.

zdjecie 3, kosmetyki: podklad kryolan, puder sypki kryolan, policzki ziemia egipska Bi-Kor, oczy - granat AMC inglot+bialy AMC inglot, tusz rimmel, usta pomadka bazarkowa.

zdjecie 4, kosmetyki: podklad kryolan, puder sypki kryolan, oczy+policzki cienie Inglot (niebieski i turkusowy), tusz turkusowy Avon, usta - blyszczyk bezbarwny

zdjecie 5, kosmetki: podklad kryolan, puder sypki kryolan, oczy - cienie AMC inglot czarny+czerwony+brąz na brwi, tusz rimmel, policzki cień AMC inglot czerwony

mam nadzieje ze za mocno Was nie zasypalam, ale jestem na glodzie malowania a za duzo egzaminow przede mna

zapraszam do oceny ;>
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_794t6.jpg (110,5 KB, 530 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6b7d70eed16104991760ee87f3e1c7f0.jpg (106,9 KB, 434 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3a..jpg (98,5 KB, 450 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (84,2 KB, 427 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Asia 7 fot. Sylwia Kruszyńska.jpg (105,2 KB, 416 załadowań)
zmysl_namietnosci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując