Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-06, 13:33   #182
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

Hej babki!!!

Doridee widze ze spotkanko sie udalo ,fajnie tak sie spotkac i pogadac.Z naszego watku to raczej trudno bedzie o spotkanie ale jesli ktos z Was bylby kolo Karsina to serdecznie zapraszam.To najdluzsza wioska w Polsce wiec latwo do nas trafica jak wam powiem ze niedaleko jest Skansen Wdzydzki albo Kalwaria Wielewska albo Kregi Kamienne to juz napewno wiecie gdzie mieszkam,same centrum Kaszub!!!

Doridee co do prezentu to swietny pomysl zebys TY nim bylamoge sobie wyobrazic mine Andrzeja jakby cie rozpakowal

Kasia mi Daria tez juz zaczyna mowic jak narazie to potrafi: siusiąść(siadnac) cieś(chcesz)siku (to wiadomo)bacia(babcia)dzia dzia(tez wiadomo)nika(tak wola na siostre Wercie)tatoś(Bartosz) no i takie jak daj,mój,dada,auto konik itp,w porownaniu z moimczrzesniakiem ktory m 2,5 roku to mowi bardzo DUZO bo on milczy albo gada po swojemu

Monka moje maluchy to sie ucieszyly jak niewiem ze dostaly prezenty!!u nas jest taki zwyczaj ze sie buciki na parapet wystawia i Mikolaj w nie wklada prezentyno i wczoraj wieczorem dzieciaki myly buty a Bartosz to polozyl kaloszezeby wiecej sie w nie zmiescilono a rano to wpadli w euforie jak znalezli caly czas sie bawia i jedza a niech sie ciesza co tam

A jak maly?lepiej juz?buziaczki od "cioci"dla niego
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora