Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przemoc.
Wątek: Przemoc.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-28, 22:59   #1
sylwiia2901
Przyczajenie

Przemoc.

uwagi.

ie wiem czy pisze w odpowiednim miejscu ale bardzo pptrzebuje porady. na poczatku chce napomknąc ze moj "ojciec" pd wielu lat zdradza mame, teraz ma stala kochanke z ktora ma dziecko , lecz nadal prowadzi podwojne zycie, mieszka z mama a z tamya wychodzi na wesela itp. chora sytuacja , wiem. moja mams jest zastraszona , boi sie go niesamowicie... o to tu chodzi , wczoraj wlasnie gdy zaczal mieszac ja z blotem nie wytrzymalam i zaczelo sie... ojciec prawoe mnie pobil, zaczal mnie popychac i odgrazac sie ze mnie zniszczy i zabije... na koniec kazal wypier...z domu , lecz gdy zaczelam mowic ze sie stad nie rusze powoedzial ze moj maj nie ma wstepu do domu, wiec koniec koncow co mam zrobic, wyjechac do meza z dzieckiem na drugi kniec polski ? zrobila bym to ale sttasznie boje sie o mame... ten czlowiek jest psychopata . o zglaszaniu tego gdziekolwiek mama nawet nie cjce slyszec, ja juz nie moge wytrzymac tego chce sie od tego odciac ale co z mama gdy ona nie chce( boi sie) sie uwolnic. przepraszsm ze opisalam to tak haotycznie ale jestem przepelniona emockami.. juz nie daje rady
sylwiia2901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując