Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - all inclusive- słonecznie i relaksacyjnie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-04-29, 07:57   #3
moniczorek
Podróżniczka

Dot.: all inclusive- słonecznie i relaksacyjnie

Cytat:
Napisane przez whisper_of_the_heart Pokaż wiadomość
Hej wszystkim
Mam kilka pytań odnośnie wyjazdu wakacyjnego.
Nie jestem osobą, która wyjeżdżała na jakieś dalsze, zorganizowane wakacje wiec dlatego mój post się tutaj pojawia.

Po intensywnym roku postanowiłam w końcu pozwolić sobie na zasłużony odpoczynek i planuję wycieczkę. Jednak tutaj pojawia się już milion pytań w głowie- gdzie, co, za ile, kupić przez internet czy z biura podróży, czy wycieczka all inclusive zapewni mi wszystko czy brać dodatkowe pieniążki, jak tak to ile... itd.

Od zawsze w mojej głowie siedziała Hiszpania i Portugalia, do tego duetu dołączyły Włochy.
Czy ktoś mógłby mi doradzić gdzie najlepiej pojechać żeby cena nie przekroczyła około 2000zł ze wszystkim. Hmm a dodatkowo na jakich stronkach mam szukać czy do jakich biur podróży najlepiej się udać

Dodatkowo super byłoby dowiedzieć się czegoś ciekawego odnośnie waszych wycieczek w te wybrane miejsca

Wydaje mi się, że all incl w interesujących Cię kierunkach za kwote do 2000 tys raczej nie znajdzie
jakieś Egipty czy inne Turcja to tak, ale Europa to szczerze wątpie.
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując