2016-04-29, 14:58
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O włosy nadal dbamy, jeszcze trochę gadamy i nową część zakładamy- część XXXIV
Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92
Przed slubem na pewno nie, ale po strasznie kusi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
To ja się nie chwalę ani nie żalę, ale moje żywienie wygląda... nijak. Bo mi się nie chce, bo nie mam czasu, bo nie mam ochoty, bo chcę zjeść szybko i już, już do nauki, bo nie zdążę. To tak offtopując.
Ale naszło mnie wczoraj na rozpuszczenie i wyprostowanie włosów. Nasłuchałam się tylu komplementów, że mam taki piękny pszeniczny blond, że dużo ładniej mi w rozpuszczonych, że och i ach W tygodniu, jeśli nie zapomnę, wrzucę aktualizację
Tej promki w Rossie nie ominęłam, chociaż też nie potrzebowałam. Weszłam z nudów, chciałam znaleźć krem do twarzy, bo ostatnio wszystko mnie zapycha (i to nie od używanej nafty pichtowej, zaczęło się wcześniej - podejrzewam puder), ale nie mogę znaleźć nic, co by mi odpowiadało i nie kosztowało kroci. Jedynie lekkie kremy Sylveco dają radę, próbowałam teraz Biolaven na noc i porażka na całej linii 
No, ale kupiłam tusz Lovely Pump Up!, białą kredkę na linię wodną MissSporty (ale jest za twarda, muszę ją podtopić) i cień Color Tattoo w odcieniu Taupe 40, z zamiarem używania na brwi. Jest cudownie Ale muszę go nakładać oszczędnie, żeby nie zrobić sobie za ciemnych brwi.
Jeszcze 1 wykład, kilka godzin i majówka
|
|
|