2004-06-13, 21:32
|
|
Przyczajenie
|
Re: nowa fryzurka... prosze pomóżcie, nie wiem, co zrobic z włosami :(
dzięki wielkie za wszystkie podpowiedzi 
na pewno je wykorzystam
już mi się jako taki wizerunek nowej fryzurki wyklarował 
więc: taka grzywka jak na pierwszym zdjęciu (może troche cieńsza biorac pod uwage grubośc moich włosków) reszta włosów prosta do ramion. cieniować nie chcę, bo po pierwsze to mi jeszcze bardziej zmniejsza ilość włosów, a po drugie to wtedy mi się włoski tak dziwnie kręcą. wole nie ryzykować.
btw. nos mam nie tylko dość długi, ale jeszcze szeroki :PO po prostu duzy 
co do rozjaśniania balejażem, to własnie sobie to wymysliłam przed chwilą jak siedziałam w wannie :P
tzn nie normalny balejaż, ale takie cudo jak na fotce pierwszej. że spod włosów jednego koloru wystają innego koloru. :P
tylko ja chciałam normalne włosy mieć brązowe, a spod nich zeby wystawały rozjaśnione. ale obawiam się, ze na moich farbowanych włosach to rozjasnienie może dac efekt rudy. niestety wiekszośc ciemnych fabr, jakie uzywałam (jakieś kasztany, brązy) miała w sobie taki rusy połysk, więc po rozjasnieniu wyjdzie eee... pomaranczowy? może ktoś juz rozjaśniał farbowane włosy i wie, co może wyjśc ztakiej kombinacji? hm?
jeszcze raz dzięki za wszystkie sugestie    
naprawde świetne to forum myślę, że sie tu zadomowię 
oo, własnie takie zdjątko znlazłam. babka w grzywce. ona ma podobne włosy jak ja i sie obawiam, że moja też by się tak falowała. a ja chce prosta 
no w sumie z falami tez nie jest źle
|
|
|