Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-07, 06:49   #5086
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Cytat:
Napisane przez elka100 Pokaż wiadomość

Na kasę chorych do endo czeka się bardzo długo ale teraz możesz próbować zaczynają rejestrować nowych pacjentów na przyszły rok.
Ja zrobiłam najpierw wyniki i już z nimi poszłam do endo a ten zrobił USG i wstępnie już coś określił kazał zrobić jeszcze brakujące wyniki wtedy zdiagnozował chorobę.
Jak chcesz mogę ci podać jakie wyniki trzeba zrobić.
Naprawdę aż tak długo Ja jeszcze nie dostałam skierowania, ale mam zamiar dziś się po nie udać W sumie nigdy nie byłam u endo i prolaktyne leczyła mi ginekolog. Teraz znowu dostałam hormony, bo mam zaburzenia miesiączkowania i poradziła żebym udała się jeszcze do endo Czy wysoka prolaktyna może powodować zaburzenia okresu, bo sama się już w tym pogłubiłam

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Hm, używałam nafty i mam po niej troszkę ambiwalentne odczucia. Z samą naftą miałam troszę problem ze zmyciem i wydaje sie być ona bardziej tłusta i tępa. Włoski po nafcie ładne, sypkie ale moje były troszke jakby szorstkie. Dopiero kiedy zaczęłam robić "bełta" [nafta+olejek rycynowy+odżywka - u mnie Joanna Rzepa] wg pomysłu jednej z Wizażanek zaczęłam się zachwycać nabłyszczeniem jakie osiągnęłam - było dosłownie jak z reklamy. Taka mieszanka ładnie wygładziła włosy.

Olejek kokosowy jak dla mnie jest przyjemniejszy w obsłudze i łatwiejszy w zmywaniu, bo jest mniej tłusty. Włoski ładnie nawilża i nabłyszcza, stają się sprężyste. Dobrze wpływa na koncycje włosów.

W sumie z olejku chyba bardziej jestem zadowolona niż z nafty, jakoś bardziej przypadł mi do gustu. Jednak działanie obu specyfików oceniam pozytywnie. Zawsze można zmieszać naftę z kokosowym i taka mieszankę nakładać - dwa w jednym
Natomiast nie wiem, czy nadaje się do smarowania skóry głowy, tak jak nafta.
Dziękuję za informacje Uwielbiam kokosowy zapach, więc poszukam sobie tego olejku

Sugarcookie vitapil jest dość mocnym preparatem, więc nie wiem czy dobre będzie łączenie go z czym kolwiek... Mogę później jak nie było jeszcze przepisać jego skład, bo mam go w domu
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora