Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Związek" bez zobowiązań... czyli o złamanym serduchu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-02, 22:00   #10
Ona23Ch
Raczkowanie

Dot.: "Związek" bez zobowiązań... czyli o złamanym serduchu

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek1969 Pokaż wiadomość
facet na początku szczerze powiedział czego oczekuje. Jeżeli zgodzisz się na cokolwiek - to zawsze powie Ci że "przecież mówił". On Ci mówi "że chciałby coś więcej ale się cofa". Jakby na prawdę chciał - to by się nie cofał. Ty się zaangażujesz, a on się wycofa. I jeszcze będzie bez winy bo Cię uprzedzał. Jeżeli cokolwiek chcesz rozgrywać - zacznij spotykać się z innymi, fajnymi facetami na randki a jego trzymaj na dystans jako kolegę. Żadnych romantycznych spotkań, randek, całusków, trzymania za rękę. On już wie co straci. A Ty może spotkasz innego fajnego faceta który zawróci Ci w głowie.
Na początku byłam pogodzona z tym, że on nie chce związku i przyjęłam to do wiadomości. Sytuacja zaczęła się komplikować wtedy, gdy powoli się z tego wycofywał. Nawet zdarzały mu się teksty w stylu "jak kiedyś poznam Twojego tatę..." bla bla. Wiesz, babeczki są czujne i łapią takie tekstyI to, o czym piszesz, zgrabnie się zaasekurował, bo oprócz "przecież mówiłem" to jest jeszcze "do niczego cię nie zmuszałem". On doskonale wiedział, że się zakocham, bo sam mówił, że widzi, że jestem bardzo wrażliwa, dlatego nie chciałby mnie zranić. Udało się!

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez karaba_la_sorciere Pokaż wiadomość
Ano. No to w takim razie chce kontynuacji. Tak czy siak, na wielkie love z jego strony nie licz. Przecież on ci wyraźnie powiedział, że nie chce związku (potem co prawda zaczął się trochę plątać w zeznaniach, żeby cię zmiękczyć), zresztą sama piszesz, że nie czujesz żadnego zaangażowania z jego strony. Radzę się z tego szybko wymiksować, bo będzie bolało (jeszcze bardziej).
Już boli!!!
Ona23Ch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując