|
Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
Cytat:
Napisane przez laisla
Nie byłabym w stanie chyba nic odpowiedzieć poza  . Trochę tak jakby ktoś mnie zaczepił i zapytał dlaczego paraduję po świecie z dwoma nerkami, przecież z jedną też przeżyję, a komuś może się przydać 
|
Moim zdaniem nie ma co rozważać tej sytuacji w kategoriach januszowania czy innej regularnej sytuacji; normalni ludzie (nawet chamscy czy właśnie janusze) tak nie postępują - ta osoba miała po prostu duże problemy psychiczne.
---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------
Cytat:
Napisane przez traicionera
Dla mnie januszowaniem jest podkradanie takich drobnych rzeczy, akcje typu chytra baba z Radomia. Kiedys na jednym z darmowych wakacyjnych przedstawien dla dzieci organizatorzy zapewnili jakies slodycze i soczki w butelkach do picia. W pewnym momencie do stolika podjechala pani z wozkiem dzieciecym i zgarnela wszystkie soczki do kosza pod wozkiem. Az mnie zatkalo, zwlaszcza ze tych soczkow zostalo jeszcze kilanascia butelek i potem dzieciakom nic juz nie zostalo- a srednia wieku byla 3 lata.
|
Ktoś błędnie założył, że ma do czynienia z dojrzałymi ludźmi. Powinno się ich pilnować. Jak w przedszkolu.
To było po prostu smutne.
|