2007-12-08, 12:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
Napisane przez aiyyo
mam do Was takie pytanko  otoz zblizaja sie Swieta a ja jak co roku mam problem z prezentami  co roku staralam sie cos tam kupic w sklepie i jakis drobiazg z avonu dorzucalam, jakis kremik, plyn do kapieli itp. Ale w tym roku w ogole nie mam czasu chodzic po sklepach i tak sie zastanawialam czy wszystkim nie wziac czegos z avonu, jakies takie porzadniejsze rzeczy, zestawy, itd. Tylko jakos tak chyba dziwnie obdarowac wszystkie 9 osob, z ktorymi spedzam wigilie avonowskimi kosmetykami  Wy tak robicie? tak sie wlasnie nad tym zastanawialam 
|
E tam dziwnie
Ja przewaznie robię prezenty Avonowe, co prawda nie 9 osobom Sobie tez zamawiam od rodziny pod choinkę przewaznie z Avonu. Nikt się nie dziwi, a nwet sa zadowoleni, bo dostają to co lubią i używają.
Mama bardzo lubi krem głeboko nawilżający na noc, ale w tym roku dostanie żel z MM Planet Spa bo ciocia go zachwala i mama chyba by go chciała i AT do prostowania włosów, bo już sie jej kończy a bardzo chwali. Oraz naszyjnik Arabella bo bardzo się jej spodobał.
Siostra natomiast lubi kremy Ageless Results więc je dostanie, oraz duży żel Tropical Zing (odkąd nie mieszkam z nią w Krakowie nie ma kto zadbać o je zakupy kosmetyczne Ona kończy prace po 17 i nie ma już siły łazić po sklepach, wiec jej kosmetycznymi zakupami ja się zajmowałam)
Tata standardowo pianke do golenia (pożądana w każdych ilościach - na Mikołaja tez dostał, kolejna tez czeka na okazję - na urodziny 14.02 i wodę po goleniu (dostanie kolejną jeszcze na imieniny 30.12, bo wszelkie zapasy zużył).
Siostrzenica dostanie ode mnie m.in. kulę (strasznie malutka ona jest, choć do ręki dziecięcej może być dobra ).
Jednak nigdy nie zamawiam prezentów "na siłe" - jeśli nie ma w promocji nic ciekawego, co lubi moja rodzina, to nie zamawiam.
|
|