Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sweter Vila rozm. S
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-08, 15:30   #1
Poohatka
Rozeznanie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
GG do Poohatka

sweter Vila rozm. S

hej DziewczętaProszę, weżcie ode mnie ten sweter, nie będę juz wybredna na zyzcenie moge wysłac na mail zdjęcia swetra na mojej skromnej osobie

mam jednen ciuch, którego nie chcę pare dni temu dostałam sweter kupiony na Allegro, problem w tym, ze nie wygląda on do końca tak jak myślałam...tzn jest bardzo ładny, tylko,ze nie jest wkładany przez głowę, a tak wyglądał na zdjęciach, tylko ejst po prostu wkładany, nie ma żadnego zapięcia...kolor tego sweterka to wg mnie ciemna kawa z mlekiem, ladny, ścieg- warkocze, dość szerokie, a oczka dość szerokie, jakby takie"dziurki"małe...cóż jeszcze, wg metki jest to S, ale jak to jest S to ja musiałabym mieć XXXXXS chyba...Rękawy są długie, wydaje mi się, ze nieco nieproporcjonalne do całości, albo to ja mam takie krótkie łapy...Aha, jest to sweterek firmy Vila. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to wymiary i sczegóły mogę wysłać na mail albo gdzieś. Jak coś to pytajcie..
Ps.Załadowałam zdjęcia, podkreślam, że sweter jest jasniejszy, kolor ciemnej kawy z mlekiem, niestety światło w pokoju nie pomaga w robieniu realnych zdjęć a i aparat cos strajkuje
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  sweter1.jpg
Wyświetleń: 43
Rozmiar:  85,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  sweter2.jpg
Wyświetleń: 61
Rozmiar:  85,8 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
As I'm closing on death
I will call out your name.. "

Depeche Mode