Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Promocje -49%, 1+1 - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-05-03, 22:58   #4923
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dot.: Promocje -49%, 1+1 - Część II

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość
matowe z Wibo już mam. Poza tym na wiosne/ lato chcę troche odejść od matu (którego mam w swojej kolekcji sporo), myślałam o jakimś soczystym odcieniu wpadającym w maline, pomarańcz, poszukam czegoś, coś czuję że jutro chwile spędze w tym rossmannie
Nie widzę na rozpisce, ale ja ostatnio kupiłam Maybelline Color Sensational 914 Vibrant Mandarin. Wpada w pomarańcz, lekka, transparentna. Fajna na lato. Jedyny minus to trwałość. Ale jak chcesz pomarańcz, nawilżający, połysk, lekki to będzie w sam raz.
No i mam w kolekcji masło Astor Feelling Feline- też wpada w brzoskwinię. Fajne, ale numerek mi się starł. Musisz sprawdzić w necie. Mam też błyszczyk Bourjois Effet 3D 52, ale ma srebrne drobinki i lekko się zbiera, jest dość gęsty. No i Masło Bell w kredce Creamy& Shiny 07. Troszkę smuży, nie bardzo lubię zapach- chemiczna owocowa guma balonowa, ale też wpada w pomarańcz. Też fajne na wiosnę/lato, ale ja chyba wolę Astor. Są bardziej kremowe, dają mocniejsze, równiejsze krycie kolorem i lepiej nawilżają.
A z różu to mam fajną Miss Sporty 050 Rosy cheeks. Pachnie arbuzem. Super róż, oszczędzam ją i bardzo lubię. Tylko ostatnio jej nie widziałam w rossie. Ale tam kiedyś właśnie kupiłam.
A jak chcesz cudny, kremowy koral wpadający w pomarańcz to Yves Rocher w serii nawilżającej ma. I w serii Grand Rouge też jeden jest. No, ale to nie w rossmanie niestety. Była ulotka na lato, z którą do sierpnia można by jedną z nich wziąć ze zniżką -40%.