Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-04, 10:03   #654
DoDoo
Zakorzenienie

Dot.: Wzajemnie się wspieramy - my, Aniołkowe Mamy. Zapraszamy :-)

Cytat:
Napisane przez lexi_one Pokaż wiadomość
Zmienna - przytulam Cię bardzo, bardzo mocno i życzę siły.

Plat, Dotuniek, Mariola, Pierwiastka - dziękuję Wam za kciuki, miłe słowa i w ogóle.

Normalnie się chyba wybiorę dziś do Rossmana, bo aż mi głupio, że taka jestem przy Was zapuszczona i muszę podpatrzeć te makijaże w necie - nie mam talentu w tej dziedzinie. Ostatnio byłam w szoku, jak moja 13-letnia siostrzenica sobie pięknie oczy wymalowała eyelinerem (nawet nie wiem, czy tak się to pisze?) - ja się wcale tego nie tykam
Ty jestes zapuszczona?? Matko kochana, ja juz nie pamietam kiedy sobie kupilam cos do malowania.. Ostatnio w hebe pomadke nivea ale to ochronna bo wiecznie mam suche, pekajace usta... Haha
Ja przez ostatnie 2 miesiace jestem tak zapuszczona, ze az wstyd, malowanie to jakas abstrakcja. Chcialam do kosmetyczki isc brwi wyregulowac bo mialam tak zarosniete, ze sama sie nie poznawalam. I dupa bo kosmetyczka zamknieta, to sama se wydziobalam... Tragedi nie ma ale nie potrafie sama zrobic ksztaltu mewki