Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wybór kremu - proszę o pomoc
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-12-08, 22:04   #1
em-pe
Raczkowanie

Wybór kremu - proszę o pomoc

Wiem, wiem. Nie lubicie tego. Wierzcie mi, że umiem korzystać z wyszukiwarki, ale nie znalazłam satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.

To samo pytanie zadałam na podforum "Pytania do kosmetyczki", więc tym bardziej na mnie nie krzyczcie, ale chciałam aby pytanie dotarło do jak największej liczby pań. Może którąs się zlituje i mi pomoże?

Wymyśliłam sobie, że kupię siostrze na gwiazdkę fajny krem. I tu pojawia się problem. Przeglądam rożne fora, pytam w sklepach i... jestem coraz głupsza.

Siostra ma lat 34, cerę raczej między normalnę a mieszaną, moim zdaniem zmarszczek niemalże brak.

Myślę, że chciałaby krem na dzień, taki, żeby fajnie sie wchłaniał, no i po prostu był ok. Wydaje mi się, że nie musi to być krem typowo przeciwzmarszczkowy i szczerze mówiąc boję się takiego kremu. Panie w sklepie polecały mi bardzo Dermikę. Ale z tego co patrzyłam, to są to takie typowo przeciwzmarszczkowe kremy. Acha, siostra mieszka w Łodzi, gdzie woda jest okropna (bardzo chlorowana) i narzeka, że ma po myciu bardzo ściągniętą skórę na buzi.
Kwota to max 50 zł. Może być mniej

Proszę, pomóżcie!
em-pe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując