2016-05-04, 14:56
|
|
catwoman
|
Dot.: PM 2017 cz. 18!
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123
Zawsze mogłaś być Janinka 
|
Jakby nie patrzeć to w moim imieniu kryje się Ian 
Cytat:
Napisane przez koolorowana
wow  niezła jesteś  ja nigdy nie umiem nic fajnego upolować a do second handu nie mogę się przekonac, naprawde są tam fajne, w nienaruszonym stanie ciuchyy?
|
U nas jest taki, że są i szmaty i rzeczy w super stanie. Jak ostatnio tam byłam to wyszłam z wielką torbą ciuchów za 70 zł Czerwony płaszcz, czarny żakiet i szary sweter wyglądały jak prosto ze sklepu no i do tego wzięłam kilka fajnych letnich tunik
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123
Dla mnie tez  Mnie serce boli jak sobie pomysle ile bierze takie foto i wideo a co dopiero fotobudka.
|
Przy tych całych kosztach jesteśmy w stanie przeboleć 200 zł 
Cytat:
Napisane przez zambeza
mi też szkoda kasy na markowe ciuchy. no chyba, że chodzi o takie rzeczy, przy których cena idzie wraz z jakością. Np conversy, kupiłam sobie w końcu. Ciągle kupowałam jakieś gówniane trampki, które po miesiącu strasznie śmierdziały i wyglądały jak wyjęte psu z gardła  z szaleństw to kupiłam sobie ostatnio zegarek dw. Długo na niego polowałam, akurat trafiła się taka promocja, że bym sobie nie darowała jakbym teraz nie kupiła  raczej jestem złotówą 
|
Mi nie szkoda na buty Bardzo dużo chodzę i te wszystkie z CCC rozpadały się po miesiącu. Teraz wszystkie mam z Venezii i są to zdecydowanie buty na długie lata. Sportowe kupuje tylko Nike, ale z wyprzedaży starych kolekcji na Allegro 
Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2016-05-04 o 14:57
|
|
|