Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2017 cz. 18!
Wątek: PM 2017 cz. 18!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-04, 14:56   #1036
luna_laula
catwoman

Dot.: PM 2017 cz. 18!

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Zawsze mogłaś być Janinka
Jakby nie patrzeć to w moim imieniu kryje się Ian

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
wow niezła jesteś ja nigdy nie umiem nic fajnego upolować a do second handu nie mogę się przekonac, naprawde są tam fajne, w nienaruszonym stanie ciuchyy?
U nas jest taki, że są i szmaty i rzeczy w super stanie. Jak ostatnio tam byłam to wyszłam z wielką torbą ciuchów za 70 zł Czerwony płaszcz, czarny żakiet i szary sweter wyglądały jak prosto ze sklepu no i do tego wzięłam kilka fajnych letnich tunik

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Dla mnie tez Mnie serce boli jak sobie pomysle ile bierze takie foto i wideo a co dopiero fotobudka.
Przy tych całych kosztach jesteśmy w stanie przeboleć 200 zł

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
mi też szkoda kasy na markowe ciuchy. no chyba, że chodzi o takie rzeczy, przy których cena idzie wraz z jakością. Np conversy, kupiłam sobie w końcu. Ciągle kupowałam jakieś gówniane trampki, które po miesiącu strasznie śmierdziały i wyglądały jak wyjęte psu z gardła z szaleństw to kupiłam sobie ostatnio zegarek dw. Długo na niego polowałam, akurat trafiła się taka promocja, że bym sobie nie darowała jakbym teraz nie kupiła raczej jestem złotówą
Mi nie szkoda na buty Bardzo dużo chodzę i te wszystkie z CCC rozpadały się po miesiącu. Teraz wszystkie mam z Venezii i są to zdecydowanie buty na długie lata. Sportowe kupuje tylko Nike, ale z wyprzedaży starych kolekcji na Allegro

Edytowane przez luna_laula
Czas edycji: 2016-05-04 o 14:57
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora